Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.129
Не споредувај грешки на судии, ние не ги коментиравме грешките, ги коментиравме тие ситуации, кога судија прослави гол на Фиорентина против Интер во клучен период од годината, кога Камбијасо беше суспендиран 3 утакмици за нешто што и Сампдорија официјално го демантираше дека се случило со официјално соопштение до ИФФ, исто, во клучен период од годината, Мурињо такоџе истиот период е казнет за гестикулација поради наводно предизвикување на насилство ( на домашен терен пред своја публика ), а кога Тоти гестикулира и тоа кон фанови на најлутиот ривал, Лацио, нема никаква казна ( а што тек тука може да се предизвика? Каде полицијата запленуваше секири и ножеви пред мечот ) ...
Тука сакал нејкел и ти на наше место ке се сомневаш дека нешто не штима.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.712
Поени од реакции
49.059
Свесен си дека ако една федерација е наапана на еден клуб и сака клубот да не биде шампион, тој клуб нема да биде?

Доста со овие подвизи на Интер против масоните, отиде Мурињо, на него му личееа да ги пљампа овие Робин Худ трипови....уозбилете се аман...

пс.. Кога да дојдам да го извикувам името на клубот на Рекорд, кажете ми оии Курва Суд Фејзбук :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
пс.. Кога да дојдам да го извикувам името на клубот на Рекорд, кажете ми оии Курва Суд Фејзбук :icon_lol:
Сакаш да ти ја позајмам маичката ? Да се вклопиш во амбиенотот :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.955
Поени од реакции
45.129
^^ Лани беа наапани бе, т.е. не дека им сметаше Интер да е шампион, колку што им сметаше фактот што Интер има позитива со која првенството од Февруари/Март нагоре ке беше неинтересно кога беше во прашање битката за титулата ...
Нејсе тоа, судиски грешки разбирам, али прослави на голови од судии, суспензии за нешто што никад не се десило не, како и да ја вртиш, претерано е тоа, тешка бламажа.

P

PewDiePie

Гостин
Поштено ни го бапна Чезена,летнаа во облаци и ги мавнаа од земја секад се случува така. До душа и два чисти гола ни поништија,Ибра пенал утна(не треба да се исклучи можноста дека може и е наместена утакмицата затоа што сите ја играа 2-ка) али ај да не испадне дека барам оправдување за поразот.

Она што загрижува е катастрофалната тактика и прва 11-ка што ја извади Алегри. Со цел памет го стави Гатузо во игра,тој мислам дека да беше надвор од терен и игравме со 10 играчи ќе беше покорисен,не можам да сфатам што играше тој човек ама знам дека Верди или Меркел ќе изиграа многу подобр. Шлаг на торта беше вадењето на Роналдињо од игра во 50-та мин. :kesa:

Да се надеваме дека со Оксер ќе победиме,и ве молам не се глупирајте со муабети од стилот петарда ќе пука,4 ќе им шибнеме итн........Пипо од Барса па навака игра топ,осеќам дека ако влезе во игра ќе им даде некое голче на французиве.
Силва боље нека одмара да не се до повреди,јас би го играл гркот(изигра слабо ама бар не е Бонера) и Неста централно десен бек Абате или Замброта кој било само не црепон Бонера,и нормално Боатенг прва постава,Гатузо не би го пуштил ни од трибини да ја гледа утакмицата.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Доста со овие подвизи на Интер против масоните, отиде Мурињо, на него му личееа да ги пљампа овие Робин Худ трипови....уозбилете се аман...
упадам у трип работава :pos::pos:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Видео кое би требало бар на фановите на НБА да им се допадне :)

М

Мартин`

Гостин
Фанови на Милан од Велес да ве известам дека утре ќе има заедничко гледање на натпреварот Милан во Паб под официрски што е.. идат и од Куманово околу 15-тина Миланези. Да не ќе оди од тука некој што е член случајно ?

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Повиканите за утрешниот натпревар против Оксер : Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Nesta, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Го нема Т.Силва ни Сократис ни Онуеву .. можеби ке игра Јепес.. ццц..

Абиати
Бонера Неста Јепес :/ Антонини
Боатенг
Пирло Амброзини
Пато Ибрахимович Роналдињо

P

PewDiePie

Гостин
Каков Јепес бе,Бонера ќе игра централно а Абате е најавен по десната бековска позиција,Сидорф исто се враќа на местото на бомбашот гатузо.

Преку 53.000 продадени карти(за разлика од минатата година 22.000) за пакетот од 3-те домашни утакмици во Л.Ш. што е нов рекорд утре мора да се изигра на ниво со францизите и да се победи.

55.000 карти биле..............ефектот Ибра-Бињо :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom