Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
ајде суарез :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Баталете тоа,Пато го пропуштил тренингот,пак нешто повреда.........
Аххх нема среќа паткава...

P

PewDiePie

Гостин
Алегри го поздравил Берлускони со песнава и му запеал дел од рефренот "Имам једну жељу да ми купиш халину бјелу" хаха не,туку да му купи еден од Бен Арфа,Ибрахимовиќ,Ван дер Варт или подолски(овој НИКАКО) Кој било да донесат од првите тројца ќе биде супер.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Алегри го поздравил Берлускони со песнава и му запеал дел од рефренот "Имам једну жељу да ми купиш халину бјелу" хаха не,туку да му купи еден од Бен Арфа,Ибрахимовиќ,Ван дер Варт или подолски(овој НИКАКО) Кој било да донесат од првите тројца ќе биде супер.
Мислам дека и оваа желба ке му биде исполнета,за Ибра тешко,за да се доведе на позајмица треба мн кеш,така да еден од Бен Арфа и Вдв би било супер,јас го преферирам Вдв,за вас незнам.

P

PewDiePie

Гостин
Абе тоа е јасно дека треба многу кеш за ибра,затоа и пораката е до Берлускони само негова интервенција може да го донесе ибра на Сан Сиро,за еден од другиве двајца јасно е дека имаме пари да купиме,не верувам дека би коштале повеќе од 8-10 мил.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абе тоа е јасно дека треба многу кеш за ибра,затоа и пораката е до Берлускони само негова интервенција може да го донесе ибра на Сан Сиро,за еден од другиве двајца јасно е дека имаме пари да купиме,не верувам дека би коштале повеќе од 8-10 мил.
Плус добрите односи со Перез,гарант ке го убеди Галијани за Вдв ако го сакаме.
Него сеа читав Милан би го донел Ибра на позајмица,али би му плаќале само 60% од платата што е некаде 5-6 мил за една сезона,тој зима 10-12 мислам,само незнам колку Барса би се сложила на вакво нешто.

Иначе сте приметиле секад Браида кога ке каже нема преговори со никој и не сме заинтересирани за никој,одма ден-два после тоа,играчот е на прегледи во Миланело?
Копиле лигаво.

P

PewDiePie

Гостин
Па доста им е и толку,а да им зема 100% од платата??Виља,Меси,Чави,Иниеста сите тие земаат сериозни плати така да и за нив ќе биде олеснување на буџетот ако го испратат ибра негде,а и не дека нешто Гвардиола го смета за незаменлив така да.......али пак се е до Берлу.

А за Браида,боље е така што збори да не почнат да се шуњаат и други клубови за потенцијално новиот играч,имаат искуство бе мама си ебале и тој и Галијани ако треба до 31 ќе чекаат ама ќе донесат квалитетно засилување.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ибра нема да мрдне од Барса, тенки се на таа позиција а сега касно им е да си бараат замени. Само Виља и Бојан ке ги имаат а сигурно тоа нема да им се деси.
Башка и си игра на секоја пријателска Ибра и се утепа од голови давање :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Зошо Барса да не се сложи за 6 милјони плата на ноското, нејзе не му е гајле колку ке зема плата во Милан. Добро кажа Сасуке, и тоа ќе е олеснување на Барса. Ако се донесат и Ван Дер Варт и Ибрахимович, би газеле све, баш ќе ме интересира каква ќе е фацата на навивачиве од Интер :). ВдВ мислам дека ќе дојде, за Ибра не се надевам толку многу, ама доколку Барса го дајт на позајмица, мислам дека Галијани и Берлу немат да ја испуштат таа шанса. Сеакако доколку тој би прифатил помала плата.
Инаку малце надвор од темава, Џеко отиде во некој клуб?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Зошо Барса да не се сложи за 6 милјони плата на ноското, нејзе не му е гајле колку ке зема плата во Милан. Добро кажа Сасуке, и тоа ќе е олеснување на Барса. Ако се донесат и Ван Дер Варт и Ибрахимович, би газеле све, баш ќе ме интересира каква ќе е фацата на навивачиве од Интер :). ВдВ мислам дека ќе дојде, за Ибра не се надевам толку многу, ама доколку Барса го дајт на позајмица, мислам дека Галијани и Берлу немат да ја испуштат таа шанса. Сеакако доколку тој би прифатил помала плата.
И лани сакавте да ја видите фацата на навивачите на Интер на крај на сезоната откако си отиде Ибра,и видовте што се случи...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Џеко и сезонава не иде никаде ама е крајно разочаран од Вердер што не му дава поголема слобода да преговара со тимовите што го бараат. Лани му ветиле повеќе слобода во преговорите ама секоја година е исто :toe: Затоа на крај на сезонава сигурно си иде.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Џеко не отиде никаде,клубот не го продава а мислам и дека наредното лето му истекува договорот,па ако е будала нека го продолжи.

За Ибра + Вдв до 31ви Август,не ми се верува,еден од нив можеби,али сепак според мене повеќе ни треба Вдв него Ибра,иако очајно ни требаат и двајцата,па останува само да видиме овие старциве што планираат.

Алегри ете и по втор пат,им бара засилување,нешто што Лео не го направи ниеднаш,тоа ми се свиѓа кај него,и плус ми се чини дека го убедува Галијани да му дозволи да потроши уште некој денар на офанзивен играч од средината.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^
Лани за лани, годинава за годинава. Друго е кога Ибра си отиде од кај вас, а друго ќе е ако дојде во Милан.
Едит: Постов е за Маци ск, дане се збуните наедаш изнапишавме неколку коментари :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom