Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
А ја пак прочитав дека ботанег бил одстапен на милан од џенова....само за тренинзи и пријателски натпревари!!! Стварно или вистина?!?!?!?!?!
Какво ти е ова прашање "стварно или вистина"? :pos:

Ова од goal ваљда си го прочитал и си го извадил од контекст, пишува дека е дојден во Милано и е спремен утре да се приклучи во екипата на тренинг за пријателската против Јуве во недела во која сигурно ќе игра. А конечниот договор ќе биде постигнат за ден - два.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Какво ти е ова прашање "стварно или вистина"? :pos:

Ова од goal ваљда си го прочитал и си го извадил од контекст, пишува дека е дојден во Милано и е спремен утре да се приклучи во екипата на тренинг за пријателската против Јуве во недела во која сигурно ќе игра. А конечниот договор ќе биде постигнат за ден - два.
Хахаха какво прашање:)
Па ако ни го дале само за тренинзи,што кур ке ни е? ние можеме и малдини пак да го тренираме али џабе коа неможе да игра:)
Кулирај Курва наш е Боатенг
.

P

PewDiePie

Гостин
Курва се заебаваш или ти го измешале концентратот ?:icon_lol:

Немојте вакви дебилности :tv:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова беше прашањето за милион евра. Дечко секоја чест!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
тоа што се збунил Curva Sud е дека Боатенг ќе има право само на тренинг и пријателски натпревари се додека Милан и Џенова не го потпишат договорот за негово позајмување. Би требало за неколку дена да се средат тие формалности.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
тоа што се збунил Curva Sud е дека Боатенг ќе има право само на тренинг и пријателски натпревари се додека Милан и Џенова не го потпишат договорот за негово позајмување. Би требало за неколку дена да се средат тие формалности.
Вистина или озбилен си?
хаха немој да испадне нешто ко Сисоко,па да не се договорат:)

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Хахахахаха прашањето го поставив сериозно а тоа на крај стварно или вистина беше само заебанција незнам што ви е ама мене не ми го смешале концентратот!!!!
иначе не ми е прочитано од гоал туку од 24 еве ви го цел текст:
Според пишувањата на медиумите од Италија, Кевин Принц Боатенг пристигнал во тренинг центарот на Милан во Миланело каде што утре ќе ги помине лекарските прегледи Во меѓувреме Росоњерите на својата официјална веб страна објавија дека Алесандро Неста морал да замине ’под нож’ за стабилизирање на фрактурата на 4та метакарпална коска на десната рака. Повредата дефанзивецот ја добил при еден дуел на натпреварот помеѓу Милан и Јувентус и според лекарскиот тим на Милан, Неста седум дена нема да може да тренира со преостанатиот дел од тимот.
Но и покрај тоа Неста сепак ќе биде фит за првото коло од новата сезона.
Медиумите од Италија исто така пренесуваат дека попладнево Кевин Принц Боатенг пристигнал во тренинг центарот на Милан во Миланело каде што го остварил првиот контакт со тренерот Алегри и новите соиграчи.
Утре интернационалецот од Гана треба да ги помине лекарските прегледи и се најавува дека Боатенг би можел да настапи за Росоњерите на Берлускони Трофејот што се игра во сабота.
Сепак формално Боатенг е играч на Џенова но тимот на Гаспарини му даде дозвола на играчот да тренира со Милан и да игра на пријателски натпревари
sasuke ти си најпаметен

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Хахахахаха прашањето го поставив сериозно а тоа на крај стварно или вистина беше само заебанција незнам што ви е ама мене не ми го смешале концентратот!!!!
иначе не ми е прочитано од гоал туку од 24 еве ви го цел текст:
Според пишувањата на медиумите од Италија, Кевин Принц Боатенг пристигнал во тренинг центарот на Милан во Миланело каде што утре ќе ги помине лекарските прегледи Во меѓувреме Росоњерите на својата официјална веб страна објавија дека Алесандро Неста морал да замине ’под нож’ за стабилизирање на фрактурата на 4та метакарпална коска на десната рака. Повредата дефанзивецот ја добил при еден дуел на натпреварот помеѓу Милан и Јувентус и според лекарскиот тим на Милан, Неста седум дена нема да може да тренира со преостанатиот дел од тимот.
Но и покрај тоа Неста сепак ќе биде фит за првото коло од новата сезона.
Медиумите од Италија исто така пренесуваат дека попладнево Кевин Принц Боатенг пристигнал во тренинг центарот на Милан во Миланело каде што го остварил првиот контакт со тренерот Алегри и новите соиграчи.
Утре интернационалецот од Гана треба да ги помине лекарските прегледи и се најавува дека Боатенг би можел да настапи за Росоњерите на Берлускони Трофејот што се игра во сабота.
Сепак формално Боатенг е играч на Џенова но тимот на Гаспарини му даде дозвола на играчот да тренира со Милан и да игра на пријателски натпревари
sasuke ти си најпаметен
Добро другар,малце шала не е на одмет нели? :) хаха
Инаку го знаеме ова,ете и тига ти кажа погоре.

Него мене нешто што ме насмеа е изјавата на Фифа агентот Мартина.
Мартина сез: Пирло-Мело е идеална замена хахах овој трупецов ли бе што топка незнае да подаде? не фала

Инаку Џила изјавил дека фановите на Милан сеуште не го виделе вистинскиот Пато:) изгледа идол му е нашиов на Џила:)

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Нема врска ја не се налутив само ви покажав од кај сум прочитал,значи не сум измислил или сватил погрешно......
па сепак мислам дека мело ке ни биде подобар од пирло....нека дојде ке се игра самба!!!!
има нешто за сантош.ке доага не доага!?

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Нема врска ја не се налутив само ви покажав од кај сум прочитал,значи не сум измислил или сватил погрешно......
па сепак мислам дека мело ке ни биде подобар од пирло....нека дојде ке се игра самба!!!!
има нешто за сантош.ке доага не доага!?
Подобар е Мело од Пирло кај кај,зимајте го одма :pos:.Дајте ни го нас Пирло и одма ви го даваме Мело,со две раце би го потпишал тој договор.И онака не ви треба Пирло,башка овој помлад,па и уште Бразилец таман ќе ви се вклопи.:pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Подобар е Мело од Пирло кај кај,зимајте го одма :pos:.Дајте ни го нас Пирло и одма ви го даваме Мело,со две раце би го потпишал тој договор.И онака не ви треба Пирло,башка овој помлад,па и уште Бразилец таман ќе ви се вклопи.:pos:
Ама и ти си многу смешен :pos:

P

PewDiePie

Гостин
Па со право се куропеца фанот на јуве,мело да го споредиш само со Пирло е чиста лудост а камо ли тој да биде негова замена.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Хаха Мело подобар од Пирло,ма дај,Пирло и на 50 години ке може да му држи часови,пфффффффф.

Сега се надевам со доаѓањето на Озил во Реал,ке падне некој deal за Вдв помеѓу Галијани и чичо Перез.

Се зборува сега дека Алегри бара уште еден централен дефанзивец:) имал уште желби нашиов,се надевам ке му ја исполнат и оваа.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ако ни го донесат ВДВ одам во црква да побарам прошка за сите пцовки што ги упатив кон нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom