Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ако ни го донесат ВДВ одам во црква да побарам прошка за сите пцовки што ги упатив кон нив.
Хаха ништо чудно да го донесат,не би требало да кошта повише од 10 мил тој,според мене.
Мада ке видиме имаме уште 2 недели до крајот.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Не ни требаат штопери фул сме на таа позиција, Неста, Силва, Сократис, Јепес, Бонера и Ониеву.

За оваа средина мизерна што ја имаме ВдВ би бил ideal signing !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Не ни требаат штопери фул сме на таа позиција, Неста, Силва, Сократис, Јепес, Бонера и Ониеву.

За оваа средина мизерна што ја имаме ВдВ би бил ideal signing !
Со ова мислам сакаат да натераат некој од Јанкуловски/Каладзе да оди во Џенова во замена за Бокети,каде што би добиле универзалец,штопер и лев бек,идеално.

А за Вдв немам коментар,како само добро би ни легнал ваков креативец,бев пред некоја недела палев свеќа у црква,и се помолив малце и за некој трансфер па ке видиме.

-----------Боатенг-----------------Пирло
-----------------------Вдв
-------------Пато--------------Рони
----------------------неможам да ги спомнам овие

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Со ова мислам сакаат да натераат некој од Јанкуловски/Каладзе да оди во Џенова во замена за Бокети,каде што би добиле универзалец,штопер и лев бек,идеално.

А за Вдв немам коментар,како само добро би ни легнал ваков креативец,бев пред некоја недела палев свеќа у црква,и се помолив малце и за некој трансфер па ке видиме.
-----------Боатенг-----------------Пирло
-----------------------Вдв
-------------Пато--------------Рони
----------------------неможам да ги спомнам овие
Како и да е доколку ВдВ ни се придружи и малце го корегираме нападот, оваа сезона ќе освоиме све што ќе ни се пружи.. Доколку ни се пружи шанса мислам дека ќе го земеме играчов и за помалку од 10.
едит: За болдираното ме насмеа да не се чудиш шо сум го болдирал.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Како и да е доколку ВдВ ни се придружи и малце го корегираме нападот, оваа сезона ќе освоиме све што ќе ни се пружи.. Доколку ни се пружи шанса мислам дека ќе го земеме играчов и за помалку од 10.
едит: За болдираното ме насмеа да не се чудиш шо сум го болдирал.
Оваа сезона и со Вдв како последно засилување би бил задоволен,ке ни ја раздвижи средината ептен,а поред него и Хунтелар би распалил,гарант.
За болдираното: ти смеј се,али ја озб бев:)

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Дај боже да му турат к*рот на ВДВ и да тргнат по суарез

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Дај боже да му турат к*рот на ВДВ и да тргнат по суарез
Џабе Суарез со оваа статична средина,Вдв би донел подвижност,повеќе топки за напаѓачите,и се остало што иде со добар плејмејкер,Суарез може да се рачуна за другото лето,ако не замине некаде сега.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
мислиш вдв е покорисен од суарез....дека на нас ни е попотребен?!
може и суарез како плејмејкер да игра мислам

Ф

ФорцаМилан

Гостин
мислиш вдв е покорисен од суарез....дека на нас ни е попотребен?!
може и суарез како плејмејкер да игра мислам
Не не,крило и централен е Суарез,а Вдв ти е класична 10ка,најпотребна во тимот.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
a amabrozini sidorf i flamini?
Ко прво Амброзини и Фламини немаат благе везе со позицијата на Вдв,додека Сидорф е веќе во поодминати години,и неможе да пружи третина од тоа што Рафаел ке може да го пружи како 10ка во Милан,т.е на местото позади напаѓачите.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
pa da ama od kaj tolku ubedeni vo svetskata klasa od igrac boateng i odma u prv tim
cekajte ke go vidime

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom