Мислам дека и оваа желба ке му биде исполнета,за Ибра тешко,за да се доведе на позајмица треба мн кеш,така да еден од Бен Арфа и Вдв би било супер,јас го преферирам Вдв,за вас незнам.Алегри го поздравил Берлускони со песнава и му запеал дел од рефренот "Имам једну жељу да ми купиш халину бјелу" хаха не,туку да му купи еден од Бен Арфа,Ибрахимовиќ,Ван дер Варт или подолски(овој НИКАКО) Кој било да донесат од првите тројца ќе биде супер.
Плус добрите односи со Перез,гарант ке го убеди Галијани за Вдв ако го сакаме.Абе тоа е јасно дека треба многу кеш за ибра,затоа и пораката е до Берлускони само негова интервенција може да го донесе ибра на Сан Сиро,за еден од другиве двајца јасно е дека имаме пари да купиме,не верувам дека би коштале повеќе од 8-10 мил.
И лани сакавте да ја видите фацата на навивачите на Интер на крај на сезоната откако си отиде Ибра,и видовте што се случи...Зошо Барса да не се сложи за 6 милјони плата на ноското, нејзе не му е гајле колку ке зема плата во Милан. Добро кажа Сасуке, и тоа ќе е олеснување на Барса. Ако се донесат и Ван Дер Варт и Ибрахимович, би газеле све, баш ќе ме интересира каква ќе е фацата на навивачиве од Интер . ВдВ мислам дека ќе дојде, за Ибра не се надевам толку многу, ама доколку Барса го дајт на позајмица, мислам дека Галијани и Берлу немат да ја испуштат таа шанса. Сеакако доколку тој би прифатил помала плата.
Инаку малце надвор од темава, Џеко отиде во некој клуб?
Џеко и сезонава не иде никаде ама е крајно разочаран од Вердер што не му дава поголема слобода да преговара со тимовите што го бараат. Лани му ветиле повеќе слобода во преговорите ама секоја година е исто Затоа на крај на сезонава сигурно си иде.Зошо Барса да не се сложи за 6 милјони плата на ноското, нејзе не му е гајле колку ке зема плата во Милан. Добро кажа Сасуке, и тоа ќе е олеснување на Барса. Ако се донесат и Ван Дер Варт и Ибрахимович, би газеле све, баш ќе ме интересира каква ќе е фацата на навивачиве од Интер . ВдВ мислам дека ќе дојде, за Ибра не се надевам толку многу, ама доколку Барса го дајт на позајмица, мислам дека Галијани и Берлу немат да ја испуштат таа шанса. Сеакако доколку тој би прифатил помала плата.
Џеко не отиде никаде,клубот не го продава а мислам и дека наредното лето му истекува договорот,па ако е будала нека го продолжи.Зошо Барса да не се сложи за 6 милјони плата на ноското, нејзе не му е гајле колку ке зема плата во Милан. Добро кажа Сасуке, и тоа ќе е олеснување на Барса. Ако се донесат и Ван Дер Варт и Ибрахимович, би газеле све, баш ќе ме интересира каква ќе е фацата на навивачиве од Интер . ВдВ мислам дека ќе дојде, за Ибра не се надевам толку многу, ама доколку Барса го дајт на позајмица, мислам дека Галијани и Берлу немат да ја испуштат таа шанса. Сеакако доколку тој би прифатил помала плата.