Незнам како оди тоа со тие 7 но најмногу што неќам е сега Роналдињо да му помага.. Нека пукнит Дунга од Мака за Пато и Рони. Од стално сум бил голем навивач на Бразил но ова свецко првенство останав неутрален само заради Дунга!!Повреда на Елано,Кака црвен има шанса Рони да се уфрли како одеше тоа со тие 7?
GuEsS wHoБејл, Ван дер Вил и Ван дер Варт или Мисимовиќ
Иначе од примаверата догодина у прв тим идат Верди, Одумади и Штрасер.
А Албертаци најверојатно ќе биде отстапен на Сиена
едит: Некој рече Фабиано слаб бил ??
:tv:Алегри им доставил листа со желби на газдите. На листата се нашле Луис Фабиано, Мартин Касерес и Лацари
Само Касерес ми прае ќејф од овие, другиве двајца така така, и да не дојдат не е страшно, али Касересе МОРА да се земе, 11 мил му е цената, дечки вреди секое евро !
Супер играч за 12-13 м. евра :helou:
хаха Марли на мене мислеше ама се испостра,сам себе го убиел,Марли ај ќути си :tv:GuEsS wHo
:tv:
хаха Марли на мене мислеше ама се испостра,сам себе го убиел,Марли ај ќути си :tv:
Тоа за Велосо ми се свиѓа,подобар е каде каде од Лазари
А Дунга нека пуши пенис сега :pusk:
Па читав нешто ко демек Панатинајкос го барале .. Али мислам дека не е будала да си иде хаха .. убаво му е во Милан ( Милано ) цела кариера скоро ја помина тука па мисли да иде до крај! хаха ..Па не сум ја марли,ја никад не јачам играч што сум го плукал и што мислам дека е непотребен за разлика од тебе.
Иначе говното Каладзе нејќе да си иде сака да не исцица до крај,се да му ебам..............предлог до ултрашите да му ја запалат куќата во знак на предупредување.
Ја ке ти кажам ззашто е мајстор...Јес да е мајстор роналдињо али стар вампир е цели кон млади играчи ако знаеш што е младина...:pos2:Абе тој Дунга незнам како дошол до селектор на Бразил, Не ми е јасно!
Роналдињо не го зема .. :S , Ај океј Пато имаше доста повреди оваа сезона па сваќам некако али Елано да биде пред Роналдињо?! Иии за Силва ми е криво изигра многу подобро од Хуан и да не игра во прв тим.. Типот е нафуран на Милан или незнам хаха кој му е филмот али како и да е мислам дека нема да постигне само прави мајмун од себе ..
И да се вратиме на Милан!!.. Што чекаат уште зошто не го назначат Алегри за коуч
??? ..
Епа затоа Арсенал пошто многу форсира млади играчи неможе да склопи еден тим, со кој што ќе постигне некаков резултат!!! Иначе Роналдињо (30год.) е во години кога највеќе може да постигне (Ааа тоа ти од 27-32 од прилика, мислам искуство се разбира и физичка спремност) .. Ааа Бразил како и да е со ти што викаш Дунга мајстор кој нема постигнато никаков резултат, и не е точно дека форсира баш некој млади играчи, веќе коа сме кај младите играчи зошто не го гледаме Пато во селекцијата или па Силва (25 год.) во прв тим кој изигра многу подобро сезонава од Хуан кој има само 31год ?! .. и секако Елано(29 год.) и Роналдињо коа би ги споредил мислам многу јасно дека би го имал во предвид Роналдињо кој е многу подобар од Елано за еден ваков мундијал.. И кажи ми на кој млади играчи цели?! Цезар (30) , Маикон (28), Лусио (32), Хуан (31), Жилберто Силва (33), Кака (28), и и и ај да не ги набројувам сеа тука ти се исто Баптиста, Клеберсон, Графите, Фабиано и тн..Ја ке ти кажам ззашто е мајстор...Јес да е мајстор роналдињо али стар вампир е цели кон млади играчи ако знаеш што е младина...:pos2:
Јас не го сакам Фабијано, барем не за таа пара што Севиља ја бара. Го преценуваат многу, тие 20 милиона за 30 годишен играч вреѓаат интелигенција, може да им го купи само некој како Сити и никој друг.
Зошто да го плати Милан 20 милиона...за да исцеди од него две сезони фудбал, кој напаѓач игра добро после 32/3 година? После каде ќе го продаде, кој ќе го купи ако се посере и ако не изигра ништо, зијанот мал ли е?
Шо ако дал два гола за Бразил, таму и Мело и Жилберто Силва газат па не глеам некој да се тепа да ги купи....
Ако сакаат за 10 до 12 добро, ако не, чао чувајте си го. Па пичка му матерна, Милан на тие гоини го донесе Роналдо за 7,5..еииии РОНАЛДО е тоа, а овие за овие мајмунов три пати поише ќе барале...мрш пичка ви матерна хоштаплерска. : )