Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Јас не го сакам Фабијано, барем не за таа пара што Севиља ја бара. Го преценуваат многу, тие 20 милиона за 30 годишен играч вреѓаат интелигенција, може да им го купи само некој како Сити и никој друг.
Зошто да го плати Милан 20 милиона...за да исцеди од него две сезони фудбал, кој напаѓач игра добро после 32/3 година? После каде ќе го продаде, кој ќе го купи ако се посере и ако не изигра ништо, зијанот мал ли е?
Шо ако дал два гола за Бразил, таму и Мело и Жилберто Силва газат па не глеам некој да се тепа да ги купи....

Ако сакаат за 10 до 12 добро, ако не, чао чувајте си го. Па пичка му матерна, Милан на тие гоини го донесе Роналдо за 7,5..еииии РОНАЛДО е тоа, а овие за овие мајмунов три пати поише ќе барале...мрш пичка ви матерна хоштаплерска. : )

Ако дадат поише од 12 ставрно се кретени Милан.Иначе гадно се заебавме што го сменивме Сторари за тој од Генова и тоа за 5 милиона.Треба да се продадат Каладзе Јанкуловски и Одо под итно а Гатузо ја би го чувал чисто за мотивација на играчиве ама со помала плата.Да се купи еден асолен all-round ирач у средина и еден лев бек и добри сме за друга сезона.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ја ке ти кажам ззашто е мајстор...Јес да е мајстор роналдињо али стар вампир е цели кон млади играчи ако знаеш што е младина...:pos2:
Требаше да ти се насмееме на постов зошто Милан има постари играчи и демек незнаеме што е младина?
Ајде цел фан клуб ве молам насмејте се,ни дојде дечко со голема смисла за хумор...
ФАКТ Е ДЕКА РОНАЛДИЊО ЗАСЛУЖИ ДА ИГРА НА СП,а вие што си праие бајрам со мозокот тоа е друга ствар.
Ај сеа гитла у твој фан клуб.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.578
Поени од реакции
29.210
Епа затоа Арсенал пошто многу форсира млади играчи неможе да склопи еден тим, со кој што ќе постигне некаков резултат!!! Иначе Роналдињо (30год.) е во години кога највеќе може да постигне (Ааа тоа ти од 27-32 од прилика, мислам искуство се разбира и физичка спремност) .. Ааа Бразил како и да е со ти што викаш Дунга мајстор кој нема постигнато никаков резултат, и не е точно дека форсира баш некој млади играчи, веќе коа сме кај младите играчи зошто не го гледаме Пато во селекцијата или па Силва (25 год.) во прв тим кој изигра многу подобро сезонава од Хуан кој има само 31год ?! .. и секако Елано(29 год.) и Роналдињо коа би ги споредил мислам многу јасно дека би го имал во предвид Роналдињо кој е многу подобар од Елано за еден ваков мундијал.. И кажи ми на кој млади играчи цели?! Цезар (30) , Маикон (28), Лусио (32), Хуан (31), Жилберто Силва (33), Кака (28), и и и ај да не ги набројувам сеа тука ти се исто Баптиста, Клеберсон, Графите, Фабиано и тн..
Па зa силва искрено не знам али за пато и ти си одговори во претходниот пост зашто не играл ПОВРЕДИ!И он знае што прави ке го видиме на крај успехот на бразил.И ај да не тупам у тема милан за дунга ке ти објаснам по пп или мсн...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ако дадат поише од 12 ставрно се кретени Милан.Иначе гадно се заебавме што го сменивме Сторари за тој од Генова и тоа за 5 милиона.Треба да се продадат Каладзе Јанкуловски и Одо под итно а Гатузо ја би го чувал чисто за мотивација на играчиве ама со помала плата.Да се купи еден асолен all-round ирач у средина и еден лев бек и добри сме за друга сезона.
Нема да дадат брат,тенки сме со буџетот за да дадат повеќе од 12....
Ипак јас сум за прво да се купат 2 ебани бека или 1 бек и еден универзалец што може да игра и бек и штопер. А асален all-round player за во средината мора да се купи,едноставно нека одврзе кесето мафијашот и нека седи на раат после у ложа и нека дрка.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.578
Поени од реакции
29.210
Требаше да ти се насмееме на постов зошто Милан има постари играчи и демек незнаеме што е младина?
Ајде цел фан клуб ве молам насмејте се,ни дојде дечко со голема смисла за хумор...
ФАКТ Е ДЕКА РОНАЛДИЊО ЗАСЛУЖИ ДА ИГРА НА СП,а вие што си праие бајрам со мозокот тоа е друга ствар.
Ај сеа гитла у твој фан клуб.
1болд.Не е тоа он си знае зашто му кажав така....
Фала за комплиментот се надевам и ти имаш хумор!
2болд.Факт е заслужи не викам не чим не го земал он знае што прави...ке го видиме успехот на бразил
И еве веке ме нема у ваш фан клуб...твојот збор е моја заповед.Довидување

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Фабијано со 30 години - 20 милиони, Џеко - 40 милиони,:tapp:, а да го даеме ние Пато за 200 милиони сигурно ќе го земат Сити.:toe:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
еве исечок од официјален извештај или текст за младиве категории од веб страната на Милан

,,Many individualities have imposed themselves this season which were capable of attracting attention from the first team. Defender Albertazzi (class of 1991) will be added to the first team already from next season. But also other youngsters have a chance to enter the first team. Playmaker Verdi (class of 1992) and also the Nigerian Oduamadi (class of 1990), appear ready to make the big jump. Then there's Rodney Strasser (class of '90, Sierra Leone), a midfielder capable of one day replacing Ambrosini and Gattuso. For the attack there's also Zigoni (class of 1991).,,
значи ете ги погоре кои ќе бидат унапредени во прв тим годинава, или пак можеби и не :)

Член од
5 јуни 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
еве исечок од официјален извештај или текст за младиве категории од веб страната на Милан

значи ете ги погоре кои ќе бидат унапредени во прв тим годинава, или пак можеби и не :)
Секоја година има такви што ги унапредуваат во прв тим али никако да им дадат шанса да заиграат.. и на крај ќе ги дадат на позајмица во некој од пониските лиги во италија и после неколку години ќе ги снема .. ќе играат во послаби тимови како што се Сиена, Парма, и тн .. ист случај како Палоски...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
епа наводно Милан ќе учеле од грешките од минатото и ќе нема да ризикуваат како со Палоски и други млади играчи кои морале да ги враќаат со доплати. Така да најверојатно овие ќе останат во Милан, а и Албертаци одбил да иде во Сиена.

пс : Паоло Малдини! :)

[video=metacafe;4789166/paolo_maldini/]http://www.metacafe.com/watch/4789166/paolo_maldini/[/video]

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Роналдињо дефинитивно требаше да игра за Бразил тука нема муабет...
Сега за сега Хуан изигра супер, не знам зашто толку се буните, далеку е поискусен од Силва и е супер тандем со Лусио.. Од другото СП он ќе биде главен во одбраната на Бразил и очекуваме тогаш да се докаже...

Член од
5 јуни 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
епа наводно Милан ќе учеле од грешките од минатото и ќе нема да ризикуваат како со Палоски и други млади играчи кои морале да ги враќаат со доплати. Така да најверојатно овие ќе останат во Милан, а и Албертаци одбил да иде во Сиена.

пс : Паоло Малдини! :)

[video=metacafe;4789166/paolo_maldini/]http://www.metacafe.com/watch/4789166/paolo_maldini/[/video]
Малдини е 1 од 1000 .. такво чудо се прашувам дали пак ќе видиме!! :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нема да се роди веќе ваков играч,се радувам кога ке го покажат сеа на Сиро,кога има Милан утакмици...
Исто и ја ГОЛЕМ КАПИТЕН и на стари години докажа што играч е(2007)..

Едит:Pirlo изгледа е спремен за со Словачка..

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Да другар и точно на последнава утакмица по групи, ама срце ми кажува дека Липи ( глупакот ) нема да го пуштииииии ...........

пс: Пирло се врати во тренинг-кампот на Италија
- По големиот бран лоши вести за италијанските навивачи, денеска пристигна барем една добра вест........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom