Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да дај господ Дунга да не можи 11 души да склопи ! се да му ебам гнаса смрдена, ни Тиагито не го игра. Онај Хуан можи подобар е од Силва.

Се извинувам што заминав :eek:ftopic: ама морав.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Повреда на Елано,Кака црвен има шанса Рони да се уфрли како одеше тоа со тие 7?
Незнам како оди тоа со тие 7 но најмногу што неќам е сега Роналдињо да му помага.. Нека пукнит Дунга од Мака за Пато и Рони. Од стално сум бил голем навивач на Бразил но ова свецко првенство останав неутрален само заради Дунга!!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.291
Поени од реакции
8.490
Бејл, Ван дер Вил и Ван дер Варт или Мисимовиќ :pos:

Иначе од примаверата догодина у прв тим идат Верди, Одумади и Штрасер.

А Албертаци најверојатно ќе биде отстапен на Сиена

едит: Некој рече Фабиано слаб бил ??
GuEsS wHo :vozbud:

Алегри им доставил листа со желби на газдите. На листата се нашле Луис Фабиано, Мартин Касерес и Лацари

Само Касерес ми прае ќејф од овие, другиве двајца така така, и да не дојдат не е страшно, али Касересе МОРА да се земе, 11 мил му е цената, дечки вреди секое евро !
:tv:

P

PewDiePie

Гостин
хаха Марли на мене мислеше ама се испостра,сам себе го убиел,Марли ај ќути си :tv:

Тоа за Велосо ми се свиѓа,подобар е каде каде од Лазари

А Дунга нека пуши пенис сега :pusk:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
хаха Марли на мене мислеше ама се испостра,сам себе го убиел,Марли ај ќути си :tv:

Тоа за Велосо ми се свиѓа,подобар е каде каде од Лазари

А Дунга нека пуши пенис сега :pusk:

Зашто се испосра ?? Ако некој е испосрал у ситуацијава, тоа си ти најверојатно !

Фабиано беше најдобриот играч на Бразил вчера

Член од
5 јуни 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Абе тој Дунга незнам како дошол до селектор на Бразил, Не ми е јасно!

Роналдињо не го зема .. :S , Ај океј Пато имаше доста повреди оваа сезона па сваќам некако али Елано да биде пред Роналдињо?! Иии за Силва ми е криво изигра многу подобро од Хуан и да не игра во прв тим.. Типот е нафуран на Милан или незнам хаха кој му е филмот али како и да е мислам дека нема да постигне само прави мајмун од себе ..

И да се вратиме на Милан!! :) .. Што чекаат уште зошто не го назначат Алегри за коуч :) ??? ..

P

PewDiePie

Гостин
Па не сум ја марли,ја никад не јачам играч што сум го плукал и што мислам дека е непотребен за разлика од тебе.

Иначе говното Каладзе нејќе да си иде сака да не исцица до крај,се да му ебам..............предлог до ултрашите да му ја запалат куќата во знак на предупредување.

Член од
5 јуни 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Па не сум ја марли,ја никад не јачам играч што сум го плукал и што мислам дека е непотребен за разлика од тебе.

Иначе говното Каладзе нејќе да си иде сака да не исцица до крај,се да му ебам..............предлог до ултрашите да му ја запалат куќата во знак на предупредување.
Па читав нешто ко демек Панатинајкос го барале .. Али мислам дека не е будала да си иде хаха .. убаво му е во Милан ( Милано ) цела кариера скоро ја помина тука па мисли да иде до крај! хаха ..

Иако добар потег би било тоа да се отарасат од него! :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.056
Поени од реакции
51.425
Јас не го сакам Фабијано, барем не за таа пара што Севиља ја бара. Го преценуваат многу, тие 20 милиона за 30 годишен играч вреѓаат интелигенција, може да им го купи само некој како Сити и никој друг.
Зошто да го плати Милан 20 милиона...за да исцеди од него две сезони фудбал, кој напаѓач игра добро после 32/3 година? После каде ќе го продаде, кој ќе го купи ако се посере и ако не изигра ништо, зијанот мал ли е?
Шо ако дал два гола за Бразил, таму и Мело и Жилберто Силва газат па не глеам некој да се тепа да ги купи....

Ако сакаат за 10 до 12 добро, ако не, чао чувајте си го. Па пичка му матерна, Милан на тие гоини го донесе Роналдо за 7,5..еииии РОНАЛДО е тоа, а овие за овие мајмунов три пати поише ќе барале...мрш пичка ви матерна хоштаплерска. : )

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.578
Поени од реакции
29.210
Абе тој Дунга незнам како дошол до селектор на Бразил, Не ми е јасно!

Роналдињо не го зема .. :S , Ај океј Пато имаше доста повреди оваа сезона па сваќам некако али Елано да биде пред Роналдињо?! Иии за Силва ми е криво изигра многу подобро од Хуан и да не игра во прв тим.. Типот е нафуран на Милан или незнам хаха кој му е филмот али како и да е мислам дека нема да постигне само прави мајмун од себе ..

И да се вратиме на Милан!! :) .. Што чекаат уште зошто не го назначат Алегри за коуч :) ??? ..
Ја ке ти кажам ззашто е мајстор...Јес да е мајстор роналдињо али стар вампир е цели кон млади играчи ако знаеш што е младина...:pos2:

Член од
5 јуни 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Ја ке ти кажам ззашто е мајстор...Јес да е мајстор роналдињо али стар вампир е цели кон млади играчи ако знаеш што е младина...:pos2:
Епа затоа Арсенал пошто многу форсира млади играчи неможе да склопи еден тим, со кој што ќе постигне некаков резултат!!! Иначе Роналдињо (30год.) е во години кога највеќе може да постигне (Ааа тоа ти од 27-32 од прилика, мислам искуство се разбира и физичка спремност) .. Ааа Бразил како и да е со ти што викаш Дунга мајстор кој нема постигнато никаков резултат, и не е точно дека форсира баш некој млади играчи, веќе коа сме кај младите играчи зошто не го гледаме Пато во селекцијата или па Силва (25 год.) во прв тим кој изигра многу подобро сезонава од Хуан кој има само 31год ?! .. и секако Елано(29 год.) и Роналдињо коа би ги споредил мислам многу јасно дека би го имал во предвид Роналдињо кој е многу подобар од Елано за еден ваков мундијал.. И кажи ми на кој млади играчи цели?! Цезар (30) , Маикон (28), Лусио (32), Хуан (31), Жилберто Силва (33), Кака (28), и и и ај да не ги набројувам сеа тука ти се исто Баптиста, Клеберсон, Графите, Фабиано и тн..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Јас не го сакам Фабијано, барем не за таа пара што Севиља ја бара. Го преценуваат многу, тие 20 милиона за 30 годишен играч вреѓаат интелигенција, може да им го купи само некој како Сити и никој друг.
Зошто да го плати Милан 20 милиона...за да исцеди од него две сезони фудбал, кој напаѓач игра добро после 32/3 година? После каде ќе го продаде, кој ќе го купи ако се посере и ако не изигра ништо, зијанот мал ли е?
Шо ако дал два гола за Бразил, таму и Мело и Жилберто Силва газат па не глеам некој да се тепа да ги купи....

Ако сакаат за 10 до 12 добро, ако не, чао чувајте си го. Па пичка му матерна, Милан на тие гоини го донесе Роналдо за 7,5..еииии РОНАЛДО е тоа, а овие за овие мајмунов три пати поише ќе барале...мрш пичка ви матерна хоштаплерска. : )

Тотално се согласувам,20 милиона што се превише за него превише се,па и у каква сака форма нека е,за уште 4-5 мил ке си купиме 2 бека и решен ке ни биде поголемиот дел од проблемот а за напаѓач и не ни е така итно иаме колку толку напаѓачи,проблемот е во бековите и онаа 10ка,ни треба замена за Сидорф,коа не му е дигнат на права страна на црнецот тогаш не праиме акции затоа треба да се притисне да се земе некој за таа позиција а не курташак да се игра.
Ај и се надевам дека побрзо ке се официјализира ова со Алегри за да видиме и што ке бидат плановите,а за Амелија се очекува утре да биде официјално,па нека му е со среќа.
Сторари фала за се и за 5те милиона:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom