Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Ооо еве зошто ни поништиле голот бе...

Господин чорко видел:
Овие од милан се сите ќорави. Се чудат зошто судијата судел фаул кога Пато даде гол. Епа фино лепо му се качи со колена на грб и немало фаул.
:tapp:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Поништен гол ... но кммнт.

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Еј Кака некој го видел толку да шутира дур играше во Милан? Колку само има желба да постигне гол да му ебам женичето, и едно друго нешто ме чуди... како Реал дале паре за оној Албиол бе? Пато го прае партал... Фавали наш може професор да му биде :)
Шутираше и тоа како, и тоа само последната сезона, ме нервираше некогаш со тоа негово себичење...
Џабе е се ова дерби го заебува судијата.Ко изгубен германц е овој бе не знае кај попрво да се сврти и 100 очи да има пак ќе суди вака глупо.
Што се однесува до голот вие ќе викате дека има,ние фановите на реал дека нема и така до утре да водиме инат пак нема да ја смени одлуката.
Очекувам интересно второ полувреме пред се голгетерско.:smir:
Пристрасни сте, не е друго... :smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ајде Инзаги!Одмазди се за двата недосудени гола!:vozbud:
Судииве ропаци невидени:mad:

EDIT:Сепак ќе остане само надеж Инзаги гол да постигне а:/

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
НЕПОРАЗЕНИ! - најважното нели?

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Камо среќа Милан да потроши толку пари за играчи колку што Реал потроши ма и со пола од тоа би бил презадоволе.

Браво Милан 1-1 супер резултат штета што не победивме имавме шанси но и Реал имаа мислам дека се на се 1-1 е реалниот резултат.

Ах како ме изнасмеа коментаторв на тоа што го утна Инзаги.

Влеговме во некој добар ритам.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не дека не сум задоволна од резултатот, очекував нерешено, тој ми беше најреален резултат.
Ама боли бе тој поништен гол, БОЛИ.
Не го признавам овој резултат, заслуживме победа, ја добивме, но ни ја одземаа.

Не е фер ова!!!

Член од
9 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
3
Не дека не сум задоволна од резултатот, очекував нерешено, тој ми беше најреален резултат.
Ама боли бе тој поништен гол, БОЛИ.
Не го признавам овој резултат, заслуживме победа, ја добивме, но ни ја одземаа.

Не е фер ова!!!
хахаха...сите велат дека поништениот гол е заради фаул...не беше фаул...имаше игра со рака од страна на пато...али коментаторот од што е глуп не го искоментира тоа .. и цело време велеше дека е регуларен гол...погледнете снимка и искоментирајте...

инаку одлична утакмица..1-1 реално...честитки за добрата игра ..и за добрата одбрана...
спортски поздрав !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
ЦЦцц ваков судија не сум видел
Имапл право Ариго Саки фудбалот е тимска игра не треба да собереш 11 талентирани
Браво МИЛАНЕ
БРАВО МАСИМО,кака не успеа да мрде
Добар меч иако се расипа овој судијава...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
НЕПОРАЗЕНИ! - најважното нели?
A Цирих бе (рофл)

Абе го следевте крајот? Пато му ги даде копачките на Арбелоа? А Рони се поздрави со Рамос или нејќеше?(рофл)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Мислев на 2ва дуели со Реал, не се надевав на ова кога почна сезоната...
Сите знаемо Реал колку милиони потроши за засилувања, а знаемо и Милан колку потроши :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Сепак и пред да почне бев многу сигурен на нерешено бидејќи им одговара и на двата тима сепак немаше да се жалам и на победа :) сепак ова е најреален резултат
Браво за Сидорф,Пато,Тиаго Силва и Заброта одиграа супер утакмица,во второ полувреме одбраната беше на висина на задачата не можеа да претнат.Дида да не ја киснеше за голот чиста победа сепак одбрани на крајов некој топки што сепак го вадат.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
многу поцврста игра во второто полувремеме,посебно на средината.
во прво полувреме беа разместени и затоа Реал имаа шанси,но повторно ни дадоа гол од кикс на дида,но како и да е не смееме да викаме по Дида,пак спаси 2 чисти гола.Ама мен оф д меч беше Амбросини!Човеков е вистинскиот капитен моментално,постојано е во трк...не пушти ни една акција да помине!Пато е The Real Madrid Killer иако вечерва му поништија чист гол,колку само се израдува детето и ништо :(...добро комбинираат Сидорф и Рони,пасовите со пета:vozbud:,како да знаев дека нема да има победник,мој тип беше х;0-2... Forza MilaN идемо даље....:smir:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Мислев на 2ва дуели со Реал, не се надевав на ова кога почна сезоната...
Сите знаемо Реал колку милиони потроши за засилувања, а знаемо и Милан колку потроши :)
Не носеле како на Пато копачките бе хаха за тоа лол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom