баш пред некој ден размислував колку добар потег ќе беше Милан да го дадеа Кака во замена за Робен и Снајдер (сигурен сум дека Реал ќе се согласеа)
Амброзини...Пирло
.......Снајдер........
Робен..........Дињо
.........Пато..........
Робен? мислиш дека ќе беше здрав до сеа хмм...Уште неможам да поверувам дека во понудата за Кака од Реал Мадрид нашиве дегени не земаа еден од Робен или Снајдер...со тоа се покажа колкави дебили се
Робен? мислиш дека ќе беше здрав до сеа хмм...
Извини Леонардо Мурињо е па готови сме?Ќе замене тој ќе дојде друг како што праеше Милан последните 100 години..Иконата на Милан денес слави половина век
- Еден од најголемите фудбалери во историјата и икона италјанскиот гигант, Милан, Франко Барези денес полни 50 години.......
( Среќен Роденден ) :smir:
- А за Лео дека ќе си оди ..... готови сне
:kesa:
Овој па овој паИзвини Леонардо Мурињо е па готови сме?Ќе замене тој ќе дојде друг како што праеше Милан последните 100 години..
Ти ке ми кажуваш:pos2:.Овој па овој па
Ај иди дркај на Анчелоти и не умарај ако немаш нешто реално и паметно да кажеш,ти или си премногу глуп или благе везе немаш од фудбал.Ме мрзи да ти објаснувам зошто се е подобро Лео да остане како што веќе спомнав или си прилично глуп или се правиш.
Нека има зелено светло нека дае 100м и негов е чим више запнал..
Иконата на Милан денес слави половина век
- Еден од најголемите фудбалери во историјата и икона италјанскиот гигант, Милан, Франко Барези денес полни 50 години.......
( Среќен Роденден ) :smir:
- А за Лео дека ќе си оди ..... готови сне
:kesa:
Па се гледа дека го дрвиш со дебелиот,а тоа што го кажав дека благе везе немаш со фудбал си го потврди сам со компарацијата меѓу нив двајца во однос на тоа кој освоил нешто.Како прво Анчелоти ништо не освои во првата сезона во Милан,како второ Анчелоти располагаше со еден Шевченко кој во тоа време беше и остана поим за напаѓач кога станува збор за Милан,да не ги спомнувам далеку помладите Гатузо,Сидорф,Пирло,Руи Коста,Неста,Стам,Малдини и Кафу.Како второ не успеа да го врати во форма и уозбили Роналдињо што ете на Лео му успеа,како трето никогаш не практикувал напаѓачки фудбал за разлика од Лео и во последните години сите му ја научија тактиката на памет во Италија што покажува и фактот дека нашиот последен освоен трофеј беше 2007 во Л.Ш.Ти ке ми кажуваш:pos2:.
Прво нигде Анчелоти не е спомнат а ида е појак е од Леонардо и тоа се виде ко второ ми викаш немам благе везе од фудбал и дека сум глуп заради што мислиш дека Леонардо јак тренер ај кажи што има освоено Леонардо и што на прави со Милан?