Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Хахаха како може да ги споредувата Леонардо и Анчелоти ? :tapp::tapp:
Анчелоти е тренер 10 години,а Лео 1 година:nesum:
Никогаш нема да заборавиме Карло што се освои со тимот на Милан...но не се заборава и овој ‘‘успех’’ на Лео што го постигна сезонава со овој срање состав.
Анчелоти со Милан освојуваше титули додека имавне одличе тим на голот беше Дида на кој што гол не му се даваше одбрана снова имавне Кафу,Малдини,Неста,Стам феноменален среден ред а во нападот беше Шева страв и трепет за противниците.После тоа си отидоа некој играчи и игавне Уефа Куп.
Леонардо со оглед на кој играчи можеше да смета извади максимум сезонава иако сум сигурен дека ќе освоевне барем еден трофеј да не беа повредите

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па се гледа дека го дрвиш со дебелиот,а тоа што го кажав дека благе везе немаш со фудбал си го потврди сам со компарацијата меѓу нив двајца во однос на тоа кој освоил нешто.Како прво Анчелоти ништо не освои во првата сезона во Милан,како второ Анчелоти располагаше со еден Шевченко кој во тоа време беше и остана поим за напаѓач кога станува збор за Милан,да не ги спомнувам далеку помладите Гатузо,Сидорф,Пирло,Руи Коста,Неста,Стам,Малдини и Кафу.Како второ не успеа да го врати во форма и уозбили Роналдињо што ете на Лео му успеа,како трето никогаш не практикувал напаѓачки фудбал за разлика од Лео и во последните години сите му ја научија тактиката на памет во Италија што покажува и фактот дека нашиот последен освоен трофеј беше 2007 во Л.Ш.
Eте ти збориш за мене со ова докажа дека појма немаш и се правиш овде boss.Ко прво Анчелоти дојде во Милан во 2000 години и тоа после отпуштување на Терим или како севикаше тој што го зеде Милан и го среди зш беше крш го среди и некако успеа уефа да оди ама не освoи.После ги среди направи супер тактика во која Пирло го направи направи најдоба плејмајкер во светот,а Руи Коста играше како полушпиц.Информативно наредната година Милан освои Лига на Шампиони со Јуве финале наредна зедоа сериа а,2005-06 финале,пак зедовме лш во 2007 и после олабави слаба сезона уефа отидовме,и ако малу си писмен Анчелоти ги направи Гатизу,Пирло играчи а Сидорф подоцна го зедоа.Затоа дечко гледај си работата и не ми кажувај многу многу за Милан.:smir:

Хахаха како може да ги споредувата Леонардо и Анчелоти ? :tapp::tapp:
Анчелоти е тренер 10 години,а Лео 1 година:nesum:
Еве му цитат да му освежам малу меморијата..

Eве да се потсетиме на еден од најдобрите играчи што сме ги имале..:smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
повиканите против Џенова

Abbiati, Dida, Roma, Abate, Albertazzi, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.

Повредени: Beckham, Kaladze, Oddo.
Суспендирани: Ambrosini.

P

PewDiePie

Гостин
Епа боте Инзаги,може ги направил Анчелоти Гатузо,Пирло и Сидорф играчишта ама истите тие играчи сега имаат по 32-33 години и не можат да пружат ни пола од тоа што го пружале во во времето кога Анчелоти им бил тренер.Гледаш какви успеси имавме кога овие подостареа 2008 се пласиравме Уефа Куп а 2009 3-то место,што значи толку било од Анчелоти,фала му за успесите и трофеите но тоа што плукаш по Лео цела ебана сезона не ти чини ич. Што сакаш да го става Инзаги на 105 години? Не дупи,што да не не ти одговара тоа што побара нови помлади играчи,и да се фрли некој денар за обновување на клубот а? Џабе збориш,Лео е ѕвер се гледа дека го сака клубов а највеќе ми е криво што нема да го остават уште 5-6 години и да му дадат бар малку подобри и помлади играчи да се увериш дека ќе има повеќе успеси од Анчелоти.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Епа боте Инзаги,може ги направил Анчелоти Гатузо,Пирло и Сидорф играчишта ама истите тие играчи сега имаат по 32-33 години и не можат да пружат ни пола од тоа што го пружале во во времето кога Анчелоти им бил тренер.Гледаш какви успеси имавме кога овие подостареа 2008 се пласиравме Уефа Куп а 2009 3-то место,што значи толку било од Анчелоти,фала му за успесите и трофеите но тоа што плукаш по Лео цела ебана сезона не ти чини ич. Што сакаш да го става Инзаги на 105 години? Не дупи,што да не не ти одговара тоа што побара нови помлади играчи,и да се фрли некој денар за обновување на клубот а? Џабе збориш,Лео е ѕвер се гледа дека го сака клубов а највеќе ми е криво што нема да го остават уште 5-6 години и да му дадат бар малку подобри и помлади играчи да се увериш дека ќе има повеќе успеси од Анчелоти.
Нигде не реков нешто против Лео ти скокна вака онака Анчелоти го спореди со Леонрадо,Екстрим имаше пост во кој пиша дека ако Лео оди ќе пропаднеме готови сме а ја реков дека не е Мурињо па сеа да плачиме ќе дојде друг исто јак тоа ми беше зборот ама ме немаш сватено..

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Леонардо со Анчелоти никако не можете да ги споредите
а Лео со овја состав направи голем УСПЕХ !
+ спомињате Сидорф гатузо амброзини итн..
фала им за све од догодина слободни са (барем според мене)

Ф

Фил Ајви

Гостин
повикани за Џенова

Abbiati, Dida, Roma, Abate, Albertazzi, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.

повредени

Beckham, Kaladze, Oddo

и Ambrosini е суспендиран

Dida

Zambrotta --- Silva --- Nesta --- Antonini

Flamini --- Pirlo

Seedorf

Pato ------ Ronaldinho
Borriello

F

fantomX

Гостин
P

PewDiePie

Гостин
Врската меѓу Челзи, Абрамович, Милан и Пато е многу јасна, очигледна...и буквално голема - Карло Анчелоти.
Ако тој го „таргетирал“ Пато, Челзи ќе го поддржи. :toe:

Па дебелиот може да го таргетирал ама Челзи за Пато ќе може само да го подржи. :toe:
Или да одвои едно 70 мил :helou:

F

fantomX

Гостин
Па дебелиот може да го таргетирал ама Челзи за Пато ќе може само да го подржи. :toe:
Или да одвои едно 70 мил :helou:
Пато појќе од 30 не вреди, ама знаејќи оти тој дебелиот можеше да издејствува 20 милиони за Пирло летоска, ништо не ме изненадува.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Пато појќе од 30 не вреди, ама знаејќи оти тој дебелиот можеше да издејствува 20 милиони за Пирло летоска, ништо не ме изненадува.
Тебе колку те проценуаа ??
ПАТО ПОЈЌЕ ОД 30 НЕ ВРЕДИ ?! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Немом да сфатам како можи вакви филмој да си прајте. Прво Милан ако продај кој и да било од Пирло, Роналдињо, Пато и Тиаго Силва автоматски губи пари, пошто со сигурност ќе ги компромитира резултатите на тимот, плус такво рушење на интегритетот на екипата сигурно нема да донеси навивачи на трибините.

Значи и алчни за пари да се, пак нема логика да се продава еден од овие 4. Плус никој од горе наведените (освен Роналдињо, кој нема така голема трансфер вредност) не е со преголема плата, ко шо беа Кака и Шевченко кои во моментот имаа и рекордни цени на трансфер пазарот.

Е сега објасни ми ти која е генијалната логика да се продава кој и да било од клучната четворка на Милан.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кој бе не вреди?Пато не вреди 30м,нека не вреди ела земитего за помалу од 60 :),а Пирло тешко да дојде.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom