Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Е да го ебам, Вердер незгодни се, ама мора да ги тепаме. Замилсете да бевме во ЛШ и ќе можеше да ни се паднат некој како Ман Утд, Челзи, Ливерпул, Барса.... тогаш ќе се молевме да ни се падни некој од класата на Вердер.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.830
Нема незгодни и згодни.....мора да се освои ова срањево наречено Куп Уефа и дур сум жив веќе да не играме во ова натпреварување. Ако не освоиме ќе биде поприлично незгодно.....

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Werder - AC. Milan

победникот од овој меч ќе игра со победникот од Olympiacos - AS Saint-Etienne

Ќе биде малце потешко да ги пројдеме со втор состав ама ако ги пројдеме ќе играме после со полесни. Анчелоти не верувам да менува нешто, он кога ќе науми со втор состав и така ќе биде :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
125
Поени од реакции
4
Ако ги поминеме Вердер играме со победникот од Олимпијакос - Ст. Етијен

уффффф колку ќе ми биде мерак да ги плеснеме грчкиве педерчињаааа

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Не е лоша жздрепкава, можесе и полесно али можеше и Зенит :wink:

Ја мислим дека може да биде тешко једино поради тоа што Карло ќе игра со втор состав а швабиве со прв.

Ко грчки педерчиња бе, ќе играмо со СТ Етјен после :wink:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
абе ни иде со германциве не се плашам. т.е на нас со сите ни иде сепак сме најдобри хаха :pos2::pos2: луѓе а викате дека пак реал нема да помине осмина финале леле ама ке се смеам да е така:pos2::pos2::pos2:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
125
Поени од реакции
4
Не е лоша жздрепкава, можесе и полесно али можеше и Зенит :wink:

Ја мислим дека може да биде тешко једино поради тоа што Карло ќе игра со втор состав а швабиве со прв.

Ко грчки педерчиња бе, ќе играмо со СТ Етјен после :wink:
Добаррр сиии виде што им се деси на Херта (4-0 го лапнаа). Пази да не се бољи Ст.Етијен од Херта

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не е лоша ждрепкава но можеше и подобро,Вердер иако е слаб сезонава не е за потценување го имаат Диего во нападот Алмеида и други добри играчи..во одбрана Метерсакер но таман е не е лошо затоа што можеше да биде и полошо,после Вердер ако минеме играме со Олимпијакос за мене тоа ќе биде полесен дуел.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
доста зафркнат противник ни се падна(у споредба со другите екипи) ама нема врска, ке ги тепаме...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Епа можеше да биде и боља ждрепкава,ама мораме да играме некогаш со ваков противник,ако играме до крај во Уефа....Би било добро коа би го тргнале Вердер,после ќе ни биде полесно понатаму.А во друг случај,ни паѓаат се лесни противници и после некаде во полуфинале не треска од земја некој...Као лани на Баерн што му се деси.
Ипак ние сме Милан,што е Вердер за нас?

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Милан си е Милан за една класа подобар(според се) од сите други екипи во куп УЕФА така да срамота е да се викате дека можел да ви се падна ваков таков противник бидејќи сите се послаби од вас. Доколку не освоите и куп УЕФА ке биде срамота без разлика кој ве елиминирал! Со среќа !!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.707
Поени од реакции
49.027
AC Milan could sign these three players in January : Chievo central defender Davide Mandelli (31), Celtic Glasgow midfielder Massimo Donati (27) and Cameroon midfielder Stephane Mbia (22) of French club Rennes.

Го знаете болдираниов??
:):)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
AC Milan could sign these three players in January : Chievo central defender Davide Mandelli (31), Celtic Glasgow midfielder Massimo Donati (27) and Cameroon midfielder Stephane Mbia (22) of French club Rennes.

Го знаете болдираниов??
:):)
Да бе... што курац го бараат сеа назад.

И аман не ни треба средина, го немало Гатузо големи муда... имамо играчи

Ф

Фил Ајви

Гостин
Да бе... што курац го бараат сеа назад.

И аман не ни треба средина, го немало Гатузо големи муда... имамо играчи
Имамо ама не се саглам сите. А од овие троица никој нема да ни помогне. Слабо е ова слабо. Без Рамос од Јануари неќам да ја видам одбраната. Боље да чекаме да се изврши корисен трансвер со инзвореден играч(одбрана или среде), отколку да купуваме безкорисни шишљаци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom