Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
не знам зашто милан не се обидува да го земат цана од марсеј капитен е на најдобриот тим во франциа го барат арсенал реал лион евертон јас многу го почитувам и е супер играч навистина би биљ супер засилување и супер замена за гатусо
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/02_03/LorikCanaGETTY_468x327.jpg

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
не знам зашто милан не се обидува да го земат цана од марсеј капитен е на најдобриот тим во франциа го барат арсенал реал лион евертон јас многу го почитувам и е супер играч навистина би биљ супер засилување и супер замена за гатусо
премногу играчи од среден ред... Фламини е засилувањето што служи како соодветна замена за Гатузо, штета што се повреди... верувам дека брзо ќе се врати

Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
па сега ако барат замена за гатусо само цана може да биде адекватна замена

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
фала нејќам албо во тимот :wink:
Слободно нека си иде кај сака само не Милан.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
фала нејќам албо во тимот :wink:
Слободно нека си иде кај сака само не Милан.

ахахах ај ке земаме македонец во тимот ама не верувам дека има некој играч што може во милан а цана во сите сегменти е еден од најдобрите во средениот ред во европа

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
ахахах ај ке земаме македонец во тимот ама не верувам дека има некој играч што може во милан а цана во сите сегменти е еден од најдобрите во средениот ред во европа
Дај бе не биди смешен, и доста ставаш слики од него немам намера да го гледам овде низ темава, еднаш се става слика не на секој пост.
Не ни треба овој, како прво Милан не се ни заинтересирани за него па да дискутираме за него, тоа е само твоја желба... и јас го сакам Меси во Милан па нема.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
мене не ми смета неговата националност.... ако му донесе титула на Милан ќе го почитувам ко и останатите фудбалери на Милан, но факт е дека дечкото и јака икона на Марсеј и тешко дека ќе го напушти тој клуб, а и Милан си има играчи на таа позиција

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
И мене не ми смета што е Албанец башка добар играч е ама како што кажа Тигар тешко Марсеј да го пуштат а и ние имаме мн играчи таму:toe:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
168
Поени од реакции
1
мене не ми смета неговата националност.... ако му донесе титула на Милан ќе го почитувам ко и останатите фудбалери на Милан, но факт е дека дечкото и јака икона на Марсеј и тешко дека ќе го напушти тој клуб, а и Милан си има играчи на таа позиција

секоја чест за постот исто милсење имам и јас но има некој кој го мешат спортот со политика а овој форум е да не зближи и барем тука да заборавиме на националноста и да навиваме за еден тим но гледам дека тоа е невозможно од ваша страна

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.482

ааааа недај боже стварно, једино не би се сложил со тебе за Бласи, он би можел да биде корисен :wink:

Поздрав од Пато до Marley987 :icon_lol:
хахаха ок го заслужив ова, иако уште седим на мислењето дека моментално Ван Перси би бил покорисен играч за Милан али ок Пато е зверче и се надевам дека ќе стане Звероња :vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.270
Поени од реакции
46.690
Не бев тука, тргнати се последниве неколку мислења на Ајс Бој и оние кои беа резултат на истите, со оглед дека не бил фан на Милан истите се сватени како провокација .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Ајде Гуркуф дојди дома але але але.... :vozbud:

Леле јеботе Вердер ни се падна... сакав Бордо :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.