Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Dinho-Pippo-Borie, three aces :)

биле најдобри на теренот, ах зошто тепавме... сега берлу и галијани ќе се задоволат со овие па уште и Пато уф уф уф мераци :pos:

Marco Borriello (7.5)
Ronaldinho (7)
Inzaghi (7)

оценка според миланњус (само за нив има)
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=9059
 

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Еве кој колку изиграл
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Kalac (Storari 46); Antonini (Oddo 46), Nesta (Favalli 46), Thiago Silva (Kaladze 75), Jankulovski (Albertazzi 61); Gattuso (Strasser 61), Seedorf (Beretta 75), Flamini; Borriello (Oduamandi 75), Inzaghi (Zigoni 61), Ronaldinho (Ikande 75)

Не знам зошто, ама ме плаши новава формација 4-3-3 и Мурињо почна со 4-3-3 со Интер ама беа многу слаби мислам дека овој систем не е за во Италија. Се надевам оти грешам и дека Милан ќе растура.
[/FONT]
 
P

PewDiePie

Гостин
Боље нека се умешаат Сити...Јас не го сакам Фабиано.
Можеме ние и подобро од тоа!
Можеме каде каде подобро од Фабиано ама ај оди соли му памет на келавиот 20 м. за 29 годишен напаѓач тие пари за Хамшик или Лавеци да ги даде повеќе ќе се исплати ама ај......иначе добра победа денес готованот уште дава голчиња а Рони ако се врати во форма ке биде супер а и Пирло да не ми изиграва мртовец на теренот кога ке добие топка,толку изгледа млитаво тоа чудо едно ај дај боже да се оправи и да остане со нас а ако не не би се жалел ако го земат Хернандез :helou:
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Мило ми е за Рони, ги смети за вториот гол и се повеке ми личи на оној стариот Роналдињо што играше во Барселона и што правеше пуздер пред него.. Иначе го земат напаѓач, а и лев бек ке мора да зема ке се види на пријателските со Интер, Челзи и други колку ке се може со овој состав..
 
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Не знам зошто, ама ме плаши новава формација 4-3-3 и Мурињо почна со 4-3-3 со Интер ама беа многу слаби мислам дека овој систем не е за во Италија. Се надевам оти грешам и дека Милан ќе растура.
[/FONT]
Апсолутно не е исто...Таа 4-3-3 што ја играше Мурињо и оваа што ја планира Лео...Таа на Мурињо беше со еден центарфор(Ибра) и две крила кои напаѓаа од страна(Куаресма и Мансини)...Роналдињо Пато и Бориело сигурно нема да бидат така распоредени.
После тоа треба да се земат предвид играчите.Не се исти тип на играчи.Никој со никого од горенаведените 6-ина...А и формата...Треба да се напомене дека Куаресма и Мансини беа во никаква форма коа Мурињо ја форсираше таа формација...
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.868
Поени од реакции
23.201
Од ова што го видов на хајлајтсов, Роналдињо е дебел и тоа бајаги, мора да ослабе, ги изврте али ги изврте Варесе овие гретоциве имаја 3 шанси гол не дадоја од што се утепани, така да не се палите многу многу.

Исто видов неколку добри интервенции на Тигао Силва но видов и еден голем кикс, обично тие киксеви коштаат утакмици.

Исто една интересна работа у 3 минута хајлајтс видов една асистенција, еден или два добри центаршута и една интервенција на Антонини. Че се јави сеа Берлу дека имамо и лев бек добар :helou:

Пипо класика :tv:

Бориело ја кажав кога би ми гарантирал некој дека нема да се повредува не би ни требало нов шпиц, а и мене Фабиано не ми е по кејф нека иде у Шити шо би рекол Чомбе :tv:

другиве незнам како изиграле освен Калач кој исплива на една топка среќа овие ташациве статива погодија иначе срамои ке не јадеа :pos2:
 
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Aбе Рони маестрално одигра :) браво.Имаа неколку киксови ов одбрана ама да се потсетиме дека овој пар уште не уигран а Сеа плус кога Огучи ќе дебитира.:pishtoldz
 

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Многу ми се допадна како изиграл Рони стварно ме потсеќа на оние денови од барса,мислам дека тој ке биде во топ форма а за одбранава стварно имаше некои киксови ама сето тоа иде полека неможе се одеднаш,ке се уиграат и топ ке си биде,за формацијата не верувам дека на таа милан ке остане сега на пријателските утакмици се експериментира и на крајот ке заклучи лео која е најдобра не е чудо и да остане 4-3-3 али крилата во италија ретко успеваат како и да е немаме ние класични крила,рони игра и како полушпиц лево...ке видиме како ке се покажат на пријателските со Интер,Реал...па после ке збориме за формација,иначе сега за сега уште еден напаѓач и лев бек,го видовте јанкуловски неможе да го стигне тој,а пипо уште многу голови ке дава браво за него...само да не кажат сега го победиле варезе со овој тим и не треба никој друг да доаѓа :pos2:...конечно видовме насмевка на лицето на Галиани нели?:pos2: Forza MiLaN :vozbud:
 
Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
хах Само едно ќе кажам дека Леонардо ќе го врати Роналдињо во најака форма
 
Z

ziko bt

Гостин
ima nekoe novo zasiluvanje otsem onijevu kako trgnaja berluskoni-galijani samo na stedenje manaja pocnavme slobodni igravi da kupvame
 
P

PewDiePie

Гостин
Ке почне сега Галијани:"Милан е полн со шампиони после оваа сигурна победа зклучивме дека не ни требаат други играчи,ке се соберат многу шампиони а мене не ми се одврзува кесе ПС. И јас сум шампион" :pos2::pos2::pos2:
 

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
Песната убаво прилега.. Офф топик е, ама вреди да се слушне... Рефренот...
 

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Сакам оваа година да одам да го гледам Милан во живо , па да ве прашам дали има тема за организирано одење на утакмици ,или може и тука да се договараме?
Ако некој од вас бил некогаш да го гледа Милан нека сподели искуства (како бил , колку кеш е потребно и слично ) FORZA MILAN !
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom