Е ај и тебе другарче да ти одговорам па вака што сакаш да очекувам од тим кој ја има најглупавата трансфер политика ?Убаво ви кажа дечкото бе се палите на Абате ,Ди Џенаро,
Ѕигони бе што го рачунаш овој бе еј 18 години ти знаеш кога се најубавите фудбалски години ти знаеш и да има во овие нешто кога треба да го покажат тоа ? Ми го споредуваш Ѕигони со Гуркуф браво алал ти вера 23 годинишњак кој е во најубавите години и прави парче ти го споредуваш со Ѕигони браво нема што имаме најако подмладување - разлика Татко-Син
Сега ако не е црно никогаш не било вакви тапа сезони немаме доживеано одамна а па и што е најлоштото незаинтересирани сме чекаме играчи од небо да паднат чекаме некој друг да ни даде пари за да купиме а можеби и нема .И пак ќе повторам ова е најлошата трансфер политика толку бедни не сме биле одамна порано Милан беше поим бе институција кога ќе се побара некој играч одма се постигнуваше договор а не сега не ебаваат како сакаат не потпишуваат со нас потпишуваат за Фиорентина Лион ...
Незнам догодина ќе се крстам во Фавали... со кој памет се чува уште човеков ај барем ова објасни ми го?
ЕДИТ
Milan Want To Finish In Top Three - Galliani
На што да се надевам друже ? Јас искрајно може и да не го гледам Милан догодина!
Дали ти ќе го гледаш Милан догодина,верувај е твоја работа и не засега ама баш никого друг...
Никој не се пали на Ѕигони,Абате и Ди Џенаро,погрешно си ја сватил работата.Поентата е во тоа што може да донесат тие фудбалери.На тоа се палиме.На новиот Милан кои многумина од тука автоматски по дифолт го осудија на пропаст.Од каде знаеш бе какви играчи се и како ќе се снајдат во Милан овие тројца што ги спомна? Немој да ти кажувам примери на играчи кои се снашле ептен добро,а тоа никој не го очекувал.Знам дека знаеш дека има многу такви,исто како што има и разочарувања...Зошто од прва,напамет ги осудувате и као знаете дека се слаби,везе немаат,коа немате ни една нивна утакмица изгледано...
Сакаш да ми кажеш дека Галијани и Берлускони не знаат што прават?
Па кој би знаел ако не тие? Тие ги познаваат работите многу подобро од било кој друг,и нив Милан им значи повеќе од било кој друг...
Немој ова со најубавиве фудбалски години....Од кај ти е ова? Нема врска...Не мора да значи...Колку играчи блеснале многу млади и колку блеснале во поодминати фудбалски години?
Викаш одма се постигаше договор а за играч порано а?
А Ибра коа не корпираше? А Торес? Такви работи секогаш имало и ќе има...
Фавали од каде знаеш дека ќе игра бе?Минатава сезона беше 3 пати подобар од Каладзе на пример,па и од Јанкуловски...
Проблемот е што плукате на управата,а уште немате видено резултати...
И пак не разбрав:Како ти мислиш дека треба да се води клубската политика?