- Член од
- 14 октомври 2007
- Мислења
- 2.674
- Поени од реакции
- 2.731
Епа значи Барселона немала чистка...Основата на тимот ја има од поодамна,затоа и така изјавувале Лапорта и Пеп(ако изјавиле,јас не се сеќавам...)Виде што се деси со Дињо? што се случи затоа што не ги мина подготовките со нас?
ДА барса го имаше костурот на екипата точно меѓутоа нашиот во овој момент неможам да го видам
Да сакам титули а не 2 години апстинираме без титула
Ако не се лажам Лапорта и Пеп имаа изјави атакуваме на тројна круна
и ти очекуваш 1во место и скудето догодина?
Формата кај нас ја нема уште одамна 2007ма беше тапа сезона за лш единствена светла точка утакмицата со Манчестер во која за среќа го имавме Кака во нашата екипа
Јас сакам скудето тоа е мојата желба ЛШ више не ми е толку слатка колку што сакам да ги видам на колена иИнтер и Јуве последен пат е освоено 2004 тоа е мал пад на формата за тебе така?
Што се случи со Дињо? Најдобар стрелец беше во првиот дел од сезоната.За вториот дел повредата го измести а и Кака се врати.Значи немало врска ова со подготовките...
Да догодина очекувам да се бориме за Скудетото и за ЛШ...Тоа се мои очекувања...
Против Манчестер го имавме Кака,против Ливерпул Пипо...Па тоа е тимот бе другар...Изграден е од поединци..Што очекуваш ти сите 11 души да изиграат како што треба и сите да даат по 1 гол.Така е најчесто само малите екипи коа праат изненадување...
Да имаме значителен пад во формата...Ама еве измените почнаа...Прво и основно се смени трењерот,почна да се освежува и подмладува екипата...финансиите(како битен дел) се враќаат во нормала...Тоа е сложен процес...Милан не смее да си дозволи да потоне уште повеќе и уште полоши резултати од овие.Затоа и викам дека стариве си ја знаат работата...Претпазливо се прави тоа...Не може главом без обзира,па што ќе биде нека биде...Ипак се работи за првокласна екипа.