Леонардо изјави дека сака брз фудбал, па и затоа мислим дека Абате е вратен во Милан, највеќе ради неговата брзина... но исто така има и добар центаршут и шут. Мислим дека добро ќе дојде во Милан...Да тој Абате е и баш не сум импресиониран од него, добар е ако се повредат 4ца од средина.
Нас ни фалат играчи од светски калибар не вакви .
амброзини никако у прв тим. неможам виќе да го гледам шо не го продадиа!!!Хмм не ти е лош тимот само со нов голман, многу поквалитетен, и подобар десен бек. На пример ротација Фламини на десен бек, а Амброзини на негово место.
ако гледаш Француско првенство ќе заклучиш дека е одличен напаѓачОстајги играат многу менаџер... добро што феномен се откажа
И да... :
A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
6/24/2009
MILAN - A.C. Milan communicate they have reclaimed Ignazio Abate. The footballer returns to the Rossoneri on a permanent basis.
jea:
Само тој Пирло и Гатузо ја градат играта на Милан бе.Како играат они 3-ца така игра цел тим.Ако они не играат добро и цел тим не игра добро или обратно ПОЗДРАВ.амброзини никако у прв тим. неможам виќе да го гледам шо не го продадиа!!!
А Сисоко баш ме интересира?da da abate e oficijalno vraten vo AC MILAN
Za sisoko znam deka se e dogovoreno megu klubovite.Porto ja prifatil novata ponuda na ACM samo da dojde igracot i da potpise se ceka mislamА Сисоко баш ме интересира?