Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Андре Пјер Жињак да се земе , за 15 милиони и наш е , во напад со Џеко ќе растураат , Пато нека иде кај чичко му Карло !

andre-pierre-gignac.jpg
Ако е јак како на фудбал менаџер тогаш јас сум со двете раце ЗА.

А то шанкурето не знам шо се замишља, изигра една полусезона ко шо треба па сеа му се чини дека е појак од Меси. Ајде нека го измаршираат од Милан орман нека фати, треба да разбери дека за Милан играат играчи со СРЦЕ, а не да ми глуми лудило тука. Ајт марш, го нејќам појке во Милан.

Нека го продадат шанкурето и нека купат 3-4 деца за тие пари и нека ги пуштат да се челичат една сезона во прв тим па дури и по цена таа сезона да си изигра слабо, битно е да се створи екипа која има иднина, вака со Фавали и компанија нишо не прајме.

Верујте, или нема да си оди никој, или сите у пакет ке идат за челзи - Гатузо,Пирло и Пато.
А еве прочитав дека Бориело и Пирло нема да го напуштат клубот, што е од една страна добро(Бориело) но од друга страна не е (пирло)

Ако е јак како на фудбал менаџер тогаш јас сум со двете раце ЗА.

А то шанкурето не знам шо се замишља, изигра една полусезона ко шо треба па сеа му се чини дека е појак од Меси. Ајде нека го измаршираат од Милан орман нека фати, треба да разбери дека за Милан играат играчи со СРЦЕ, а не да ми глуми лудило тука. Ајт марш, го нејќам појке во Милан.

Нека го продадат шанкурето и нека купат 3-4 деца за тие пари и нека ги пуштат да се челичат една сезона во прв тим па дури и по цена таа сезона да си изигра слабо, битно е да се створи екипа која има иднина, вака со Фавали и компанија нишо не прајме.

Немам играно менаџер 3 години ,али дечково е звер :)

interesno do ovoj moment do glupot na Ac Milan ima samo 103 dusi koj apliciral za sezonski bileti a pret ova sezona do ovoj moment imal 2000 ova e od prodazbata na kaka i slabata transfer market na milan do sega
so eden zbor timot e vo haus :nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:sto ke bidna ne znnam :toe::toe::toe::toe:

Аииии само 103 ллелел се плашам дека ова е почеток на крајот у пм ти еб*м и фудбал и се

Абе ајде почеток на крајот....не бидите смешни.
Осеќам сезонава ќе бидеме појаки од оваа што помина...не знам зашто ама така осеќам.
И ај веќе тој Џекото нека потпише еднаш:vozbud:.

Kој ќе им иде на стадион кога го уништуваат клубот !

Што ви е вас незнам?Пирло и Гатузо нема шанса да го напуштат Милан..Фабијано добро засилување би бил со Пато во напад треба растур да прават..Пато земен е на воа купов на конфедерации?

И пато како малдини ке го свиркаат.... Така и му требе да го е*ам.... Ајде, ајде, ке дојдат и подобри денови, слушнав Барези ке потпишел договор со нас, тандем со тиаго силва ке бидел, да го учи како да игра :aplauz::zlo:

А има најави дека Андре Пјер Жињак ке го пуштат да дојди во Милан или само играте фудбал менаџери??
Остајги играат многу менаџер... добро што феномен се откажа :icon_lol:

И да... :

A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
6/24/2009

MILAN - A.C. Milan communicate they have reclaimed Ignazio Abate. The footballer returns to the Rossoneri on a permanent basis.

:ojea:

Ако се радуваме на Абате.... до кај стигнавме:)

Ако се радуваме на Абате.... до кај стигнавме:)

ако е тај Абате од Торино, тај е многу добар игра за јуниорите и е одлично десно крлио, позиција на која освен Бекам што беше незнам кога последен пат сте имале играч на таа позиција:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom