Celosno se soglasuvam so tebe,se sto pisa e tocno.Zamislete nov stil vo novava sezona,sigurno Leonardo ke proba so brzi bekovi i krila da igra.Ke vidime!aбе подобро за нас да не си праиме филмови дека ке останел и слично,Уште што фали да видиме за да поверуваме,Тоа е што е подобро да правиме муабет како ке биде следната сезона со други играчи отколку да плачеме за него.Ке бидеме пак најдобри а тоа за Роналдињо мислам дека тој ке се врати во старата форма и ќе растура,може нема на почетокот одма али после ,ова со Кака стана многу досадно веќе,За конкретна замена на Кака не се надевајте туку мислете за нов тим со нов стил и нови играчи за нови успеси! Con El Milan in Cuore
Зидан бил прашан само дали би сакал Кака да го земе неговиот број, и он одговорил дека сака. Новинарите си толкуваат како сакаат, нема потреба да зборите за Зидан, нешто што не знаете.И Зидан станал шиликурант? И тој почнал да се користи со лаги? Добро можда како играч беше стварно легенда,ама како човек има неколку дамки на себе...Договор не може да има сите знаеме зошто.
Можда преговорите се при крај,и Кака ќе биде играч на Реал,ама сеуште,засега не е...
Добро,нема да му земеме многу за зло на Зидан,ипак многу е неискусен во новава работа.
оди види го видеото па после кажи како било,лошо си информиран,Зидан стварно многу непрофесионално се однесуваше кога го прашуваа,прво за трансферот и овој рече-Зарем сеуште не потпишал?- а после за дресот-Нема да бидам љубоморен ако ја земе 5та :helou: + цело време се смеешеЗидан бил прашан само дали би сакал Кака да го земе неговиот број, и он одговорил дека сака. Новинарите си толкуваат како сакаат, нема потреба да зборите за Зидан, нешто што не знаете.
прочитај поубаво молим те---НЕПРОФЕСИОНАЛНО ,не му личи така + кака е во прашање !:helou::uvo:Незнаев дека ако се смееш недолично се однесуваш.
Зидан не е таков човек.
Сакав да кажам дека Зидан навистина непрофесионално се однесувал.Ако ништо друго треба да има почит кон Кака и кон навивачите во Италија,кои некогаш беа и негови навивачи.Незнаев дека ако се смееш недолично се однесуваш.
Зидан не е таков човек.
Батка, зошто го напаѓаш Zidane, стварно не ми е јасно... Ај, пробувам да разберам, и те разбирам, исфрустриран си поради можниот расплет околу Kaka, ама да плукаш по Zidanе, стварно не е тема на дискусија, не е во ред а и не е никакво решение... Zidane изјави дека доколку се реализира трансферот би му било чест да го отстапи бројот 5 кој своевремено го носеше за Реал, значи незнам колку забележуваш, но постои огромен респект кон животот и делото на Kaka - еден од моментно најдобрите светски играчи и директна споредба токму со Zidane! Кој си ти да кажуваш кој е "тапа Фраер" или не? Информирај се малку па размисли пред да постираш нешто... Прочитај малку што напиша погоре и очекувам да се извиниш!Зидан си ја намали својата вредност во фудбалот со тоа што го удри Матераци на финалето на Светското првенство, ако можеше таков играч да биде испровоциран од едно такво копиле како што е Матераци, тогаш јасно ви е за каков карактер станува збор.
Кака и да отиде у реал оди од ред други прашања, а не како папучарот Зидан, кој го купија со тоа што ја купија жена му. За мене Зидан е најтапа ФРАЕР на сите времиња, не го поштуев ни како играч, а сеа уште помалце и како фудбалски работник.
Такви луѓе можат само у реал да завршат, на чело со Перез :uvo:
Ненененеен батка, воопшто не сум исфрустриран, напротив немам ништо против да си отиде Кака, и претходно во некој пост кажав дека и мене да ме продаваа двапати и ја ќе си отидев, муабетот е дека целата своја кариера он си ја испосра со тој потег кога го мавна Матераци со глава и падна дури и под негово ниво.Батка, зошто го напаѓаш Zidane, стварно не ми е јасно... Ај, пробувам да разберам, и те разбирам, исфрустриран си поради можниот расплет околу Kaka, ама да плукаш по Zidanе, стварно не е тема на дискусија, не е во ред а и не е никакво решение... Zidane изјави дека доколку се реализира трансферот би му било чест да го отстапи бројот 5 кој своевремено го носеше за Реал, значи незнам колку забележуваш, но постои огромен респект кон животот и делото на Kaka - еден од моментно најдобрите светски играчи и директна споредба токму со Zidane! Кој си ти да кажуваш кој е "тапа Фраер" или не? Информирај се малку па размисли пред да постираш нешто... Прочитај малку што напиша погоре и очекувам да се извиниш!
Поздрав :smir:
Еве ти нешто за информација и едукација...
За капитен никако Амбросини, он истотака мора да биде продаден. Доста ни е игра со 100 тркачи, сакаме креативци а не тркачи, еден е доста у екипа, двајца зависи од противникот и потребата за резултат, три ни под ниеден услов.Берлускони:Амброзини ќе биде капитен
Берлускони:Не сме го продале Кака!
И да не го продадеш,за капитен мислам заслужено треба да биде Амброзини или па Гатузо.
100% се согласувам со тебеСпоред мене,може да се случат две сценарија.Или да оди во Реал како што се претпоставува,или конечно да ја разреши оваа дилема околу неговите продавања,и да потпише доживотен договор со Милан.Во секој случај неможе ништо да му се замери.Кака за мене не е фудбалер,он пред се е човек,и мислам дека Милан можеше малку поцврсто да застане во обидот да го задржи,но тоа е тоа...
Сега се е во рацете на Кака....