Vo Milan igrale mnogu legendi pa zatoa ne se zamaram mnogu mnogu za Kaka.Stvarno ke mi bide krivo ama samo radi toa sto bese mnogu fer i posten igrac.Go saka Milan so celo srce i ako si odi nikogas nema da plukam po nego samo radi toa sto znam deka ne odi po negovo baranje.
Ali zborot mi bese,a so Kaka a bez Kaka-Milan si e Milan.Znaci si otisle i Barezi,Boban,Weah,Shevchenko,Van Basten,Rajkard i mnogu mnogu drugi velemajstori,no nikogas Milan ne go izgubil svojot sjaj,sekogas ostanal toj silniot i strasniot za protivnicite.Znaci Milan ima ime ne e shala.I ne veruvam deka Berluskoni ke dopusti timot da otide u propast,sigurno ima planovi.I nemoj da mi kazete deka za starite igraci e toj vinoven.Vinoven e samiot Carlo Anceloti na kogo glavna taktika mu bese da se potpre na iskusnosta na igracite,sekako koi znaat mnogu dobro da zdrzat topka.
Mi tekna na Roni,zasto be tolku brzo go otpisavte.Sto pravime preku letovo na podgotovkite ako namali kilaza i ako se vrati vo stara forma.A pa kakvi gluposti slusav so toa deka Roni nemozel da bide lider?!Znaete samite sto zboruvate?Barselona igrase 2-3 godini na negovite ramenja.Znaci koga dojde vo Barsa kako ne tolku poznat igrac,Barsa se naogjase u dolniot del na tabelata a so negova pomos stigna do vtoroto ili tretoto mesto.Slednata godina bea sampioni ako ne se lazam i togas toj bleskase vo celiot svoj sjaj,znaci dodavanja golovi,majstorii od koi drugite fudbaleri nemozese ni 10% da se vidi.90% od fintite proizlegoa od nego.Ako ja vrati fizickata sila,mu nema ramen,toa na site im e jasno.A po nekoja slucajnost ako ja vrati snagata,Milan ke bide sampion i vo Seria A i vo Liga na Sampioni.
Bidete pozdraveni i ne digajte panika