Батка, зошто го напаѓаш Zidane, стварно не ми е јасно...
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Ај, пробувам да разберам, и те разбирам, исфрустриран си поради можниот расплет околу Kaka, ама да плукаш по Zidanе, стварно не е тема на дискусија, не е во ред а и не е никакво решение... Zidane изјави дека
доколку се реализира трансферот
би му било чест да го отстапи бројот 5 кој своевремено го носеше за Реал, значи незнам колку забележуваш, но
постои огромен респект кон животот и делото на Kaka - еден од моментно најдобрите светски играчи и директна споредба токму со Zidane! Кој си ти да кажуваш кој е "тапа Фраер" или не?
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Информирај се малку па размисли пред да постираш нешто... Прочитај малку што напиша погоре и очекувам да се извиниш!
Поздрав :smir:
Еве ти нешто за
информација и
едукација...
Ненененеен батка, воопшто не сум исфрустриран, напротив немам ништо против да си отиде Кака, и претходно во некој пост кажав дека и мене да ме продаваа двапати и ја ќе си отидев, муабетот е дека целата своја кариера он си ја испосра со тој потег кога го мавна Матераци со глава и падна дури и под негово ниво.
Како и да е, мене лично он никад не ми се допаѓал како играч, што незначи и дека не бил најдобар.
За мене Зизу ќе биде само дечкото кој даде многу добар гол против Леверкузен, и оној кој се посрамоти пред целиот свет и си отиде со усрани гаѓи а не да го признае поразот Италијаните.
Батка, најлесно е да му мавнам глава на најодвратбниот и да попијам црвен ида си го испреам газот.
Плус, Кака и да не непушти тоа неме да биде на лигушки начин како што тоа го направи Зизу, Кака го даваме ниое самите, а он има доволно респект кон нас навивачите да не изјавува ништо, па дури и да бара уште пари од реал за брат му.
И на крај, она што Кака го направи, Зизу неможе ни да го СОНУВА. Бај д веј, за мене Зизу беше поголем играч додека играше за Јуве, после Јуве, он за мене беше личност која ги сака парите а не фудбалот, неговиот врв во кариерата го достигна у Јувентус, после Јуве нененене.
Берлускони:Амброзини ќе биде капитен
Берлускони:Не сме го продале Кака!
И да не го продадеш
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
,за капитен мислам заслужено треба да биде Амброзини или па Гатузо.
За капитен никако Амбросини, он истотака мора да биде продаден. Доста ни е игра со 100 тркачи, сакаме креативци а не тркачи, еден е доста у екипа, двајца зависи од противникот и потребата за резултат, три ни под ниеден услов.
Па вие одберете кого повеќе сакате:
1.Амбросини
2.Гатусо
3.Фламини
Сите се тркачи и маркери. Ако мислите дека двајца од овие тројца заслужуваат клупа океј нека останат, сепак мислам дека и Гатусо и Фламини се подобри во маркинг од него. За голови има кој да дава.