помислив на ова и јас, има смисла поготово сега кога е на мета за швалерај со малолетнички и разни други скандали што му излеоа по пат. Му треба подобрување на имиџ очајно а ова му е правиот потег за тоа.Јас моето мислење го кажав...ама ова е повеќе поврзано со Берлускони отколку со Кака...
Знаете што значи за навивачите на еден тим(во случајов и за гласачкото тело на Берлускони) коа покрај безброј информации кои велат дека Кака е играч на Реал,дека фали само официјализирање, се појави Претседателот на Италија,сопственикот на Милан и рече: Кака останува во Милан!
Знаете кои поени се тоа кај него?
Јас пак викам...мислам дека ќе се деси истото као со Манчестер Сити...Мислам дека ова е политичка игра на Берлускони...На крај тој ќе испадне херојот,како и минатиот пат.
Не ми има логика сеа да се нафатат на вакви работа кога можеа фино лепо зимоска за дупло поише да го дадат. Во оваа дадена ситуација Милан би испаднале како најглупа страна а тоа не верувам дека ќе го дозволат.
Додатно е чудно што кога би имале во превдид Кака да го дадат, така без отпор да се откажат од Горкуф.
На страна тоа што е незаменлив и за да го замениш ти треабаат Меси или Кристијано кои се неизводливи за носење.
Не знам не знам што да мислам ако седи нека седи ако иде путуј игумане сеа нема да се убиваме. : ) последен пат правам муабет за ова, сите живци ги искинав зимоска сеа сум отрпнат скроз/