Леле во шок сум. Како можеа бре од 2-0 да израмнат на 2-2. Не ми се верува дека изпаднавме. Сепак Пато е супер... се надевам дека и другите ке се поправат
срамота, овие од 70 мин т.е. кога дадоја гол како батерите да му се наполнеа, трчаја ко луди и ајт уште еден го опапавме. ама најмногу мака ми е за првиот нивни гол, дида ко заспан седеше наместо да скокнеше да ја фатеше тој седи, ко локум можеше да ја фати :kesa:
стварно у курац е работава
Леле во шок сум. Како можеа бре од 2-0 да израмнат на 2-2. Не ми се верува дека изпаднавме. Сепак Пато е супер... се надевам дека и другите ке се поправат
Бричење
Се си има свој крај .Крајот на Анчелоти дојде одамна ама ќељавине го користеа со поминат рок.
Срам ми е како да се појавам утре у школо .
Незнам што с еправи таму се иде од крајност во крајност вака више не ја бива.
Мислам дека треба да се почне од смена на Анчелоти .
Лош менаџмент има клубов. Лоши трансвери се купуваат играчи на позиции каде што веќе има кој да игра !
Лошо лошо незнам што да кажам во 2 недели ја уништивме цела сезона СРАМОТА!
Е сега више...можат сите Анти-Миланези со право да зборат!!! Ова више е СРАМОТА!
Јас никогаш нема да се срамам што навивам за Милан,ама сеа треба да се срами Анчелоти и играчите!
Па да му е**м мајката,до кога ли ќе чекаме да му дојде паметот на овој трењер??? Ниту еден воздушен дуел не добивме...коа више имаме никаква одбрана нека бара чаре во напад!
Е сеа да видам како ќе реагираат Берлускони и Галијани? Милан ја изгуби и оваа сезона!
Јас да сум Анчелоти ќе си поднесам отставка од морални причини!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.