Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Умрела сестрата на Берлускони и вечер ќе има едноминутно молчење.RIP.
Едноминутно молчење за сестрата на БерлускониЕкипите на Милан и Вердер ќе имаат едноминутно молчење вечерва на "Сан Сиро" во дуелот од Купот на УЕФА откако утрово почина сестрата на претседателот Силвио Берлускони, Марија Антоанета.

Фудбалерите на Милан ќе носат црни ленти на рацете во знак на почит кон починатата која е помала сестра на Берлускони и почина на 65-годишна возраст.
Официјалната веб страница на клубот го изрази своето сочувство кон семејството Берлускони.
"Сите во Милан заедно со директорот и персоналот сакаме да му изразиме сочувство на нашиот претседател и неговото семејство по загубата на Марија Антоанета Берлускони".
"Истата мисла оди на семејството Берлускони и од фановите на Милан".
Росоњерите се надеваат да се концентрираат на вечерашниот натпревар. Александре Пато најверојатно ќе биде стартер, но Роналдињо беше изоставен поради повреда.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Нека почива во мир..
Што се однесува до утакмицата вечер, очекувам да не се опуштаме многу со Вердер, башка и они имаат битна утакмица во Бундес, па да се надеваме дека ќе се штедат:).Од Шева незнам што да очекувам, секогаш во различно издание се покажува, но Пато очекувам да им брцне бар еден гол:).
За останатото ќе видиме на самата утакмица.
Со среќа нека ни е:smir:.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Официјалната формација...
MILAN: Dida; Zambrotta, Senderos, Maldini, Favalli; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Inzaghi, Pato.

Се одмара Јанкуловски, а и чудно што не игра Фламини...
Ипак Карлито пушти срце,ќе игра со двајца напаѓачи,иако сигурно Пато ќе игра нешто поповлечено.
Се надевам дека и Шева ќе добие шанса...

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Е како ме нервира вака, шо не го стави Антонини да игра, секогаш кога добива шанса одлично ја искористува, а овај - пак Фавали.

И кај му е Фламини шо беше толку сигурен дека ќе играт...

:nerv:

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Кај ќе ја има? еден другар ми иде, а он е Милан фанатик. Ако имате некое инфо дали ке ја има на ТВ некоја, кажете, ако не сопкаст :toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
Кај ќе ја има? еден другар ми иде, а он е Милан фанатик. Ако имате некое инфо дали ке ја има на ТВ некоја, кажете, ако не сопкаст :toe:
На Наша ТВ ке оди натпреварот, со Јанко тролот во позадина .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420

на наша тв ќе ја има со Јанко, бар они ја најавија... ако ја имаш таа телевизија очекувај да ја даваат во 15 до 9, ако не бујрум на интернет ќе најдеме нешто :)

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
На Наша ТВ ке оди натпреварот .
Фака ку*цу да не треба да трошам трафик за Билдер БОБО :)
ps. на иста кабловска сме, Мак.Тигар ја има, јас ја имам Наша ТВ, сите баби и дедоФци у маало ја имаат само Боб ја нема :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Фака ку*цу да не треба да трошам трафик за Билдер БОБО :)
ps. на иста кабловска сме, Мак.Тигар ја има, јас ја имам Наша ТВ, сите баби и дедоФци у маало ја имаат само Боб ја нема :)
абе јас мислам дека ја имам... не седам многу на тв, ни каналите не си ги знам :icon_lol:

него ај доста офтопици, особено со интераши :)

со среќа вечер... очекувам победа и одење понатаму :smir:

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
абе јас мислам дека ја имам... не седам многу на тв, ни каналите не си ги знам :icon_lol:

него ај доста офтопици, особено со интераши :)

со среќа вечер... очекувам победа и одење понатаму :smir:
Ке ти кажам ја и он и оф топици, помини низ маало, само ако не сум расположен.. :):) Ај гуд лак тунајт:smir:

В

Вори

Гостин
Леле Јанко здиве...не е нормален човекот.
п.с.фантастичен гол на Пато!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
На Наша ТВ ке оди натпреварот, со Јанко тролот во позадина .
Јанко е ѕвер!!:baeh:

Браво Пато, Бекам и Пирло!:vozbud:

Леле у меѓувреме Патооооооооооотототототототототото!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Каков гоол!!!!
Ваков гол не се гледа секој ден, дечкото уште сега е еден од најдобрите играчи во светот!:zver::zver::cuc::cuc:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Пато број 1 на 19 години за момаков може да ни завидат сите ! Каков гол секоја чест.... 2 полувреме стегнување одбрана слабо играме назад...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.582
Добро прво полувреме, малце слабо назад ама ај ќе им одржи лекција Анчелоти сеа, и очекувам Шева, Фламини и Антонини да влезат до 70та минута :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Каков гол на ПАТО :vozbud: Браво момак најак си...на само 19 години свака част !
Сендерос игра добро али Фавали е труп како не приметува дебелиов незнам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom