Eve me i mene posle dolgoo vreme...
Анчелоти
:nerv::violent1::helou:
ЕДИТ-колку само сакав да изгубиме неможам да го гледам више дебелион на клупа се по список!
Кретен тој треба да им биде трењер на реџина знае како да чува резултат цццц бразилциве камења срамота вака уште 10 години нема да земеме скудето!
Ne znam so e kriv Anceloti, momakot ic ne e kriv sto nasite igraci se gubea po terenot...Ne sakam da zboram loso za Kaka, oti posledniot pat koga kazav kako mislam, me siluvaa
.
Znaci vaka, jas sum mnogu razocaran od Kaka, deckoto totalno e zaguben poslednite utakmici, nemoze da pomine igrac, so Dzenova i Lacio bese dupka, a eve i sea....
Isto taka i Roni se gubese, iako imase nekolku dobri prodori i sansi za gol.Ambrozini go nemase nikade, ....So eden zbor katastrofa, edinsteno patceto izigra na nivo...
Ништо, не е нешто како шо треби со ПАТО, патки да го серет! Сега 92 минута наместо да даеше гол тој ја опали онаму во последнине редици од публикана!!
So ti e kriv sea Pato, da ne bese on nemase ni gol dademe, najdobar bese kaj nas, taa topka ne mi se veruva deka nekoj ziv fudbaler ke ja realizira, a ne pa nekoj mrtoF...:pusk:
Edit:U vrska so Di Dzenaro, deckoto e odlicen, go znam od pred dve-tri godini, go imame gledano na klipcinja, zver e!
Kolku sto znam 50-50 e so Dzenova....