Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Сеа за сеа се одлични. Ми се свиѓа што прават цело време притисок. Кога тогаш ке пукне одбраната на Реџина и ке дадеме гол.
И ти го заборави Неста како повеќето....Доколку на местото на Амброзини би играл Гатузо ова би бил најдобриот состав што може да се извади сезонава.
Прекрасно се балансирани, топката си врви
Ми се свиѓа вака.
П.с Бекам- снајпер
Таман работа, реков сезонава затоа што како тргнало Неста нема да се опорави и да влезе во својата препознатлива форма до крајот на сезонава.И ти го заборави Неста како повеќето....
Беше, мислам дека е 50-50 со Реџина.Maлце офтопик али ме интересираше, овој Ди Џенаро не беше играч на Милан, т.е. ако бил дали уште е во сопственост на тимот ?
не сери беабе гледам нешто Милан си има стратегија, сега се зафркаваат цело прво полувреме и на крајот на прво ке му дает гол и после второ полувреме растур ке прает.
Да првата заврши 1-2 за Милан и ова највеќе ме плаши. Оваа утакмица е битна за Реџина а и за Милан ! Се сеќавате на калчополи? Екипите што беа умешани во скандалот беа Јувентус Милан Фиорентина Лацио Реџина. Значи ова беа тимовите кои си ги местеа натпреварите многу ми е страв да не се деси нешто слично реџина се на последното место и ќе се бори за опстанок страв ми е да не должи Милан некоја утакмица па оваа утакмица лесно може да биде помаѓање на Реџина во борбата за опстанок за тоа незнам што ќе се случи се надевам дека грешам!
Дур не го отпуштите Анчелоти, и го спуштите просекот на години на играчи под 28. Дотогаш, не очекувајте подобри денови, во смисла на скудета и слично.Леле бе зашто вака,немаат никаква игра,како муви без глави се,аман до кога вака?!