Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Пато какви дризблинзи може да му завиди и Роналдињо
Шева игра топ одлично
Ама Каладзе е но комент
Шева игра топ одлично
Ама Каладзе е но комент
Prvite vo grupata imaat polesni protivnici.ах беееее можевте да издржите али ај.
Второ место во групата сме нели? Ако победевме први и поголеми шанси за послаб противник?
Не се разбирам ич во ова УЕФА немам појма како идат работите.
Се надевам и за последен пат ќе играме да не морам да учам правила и прописи
Не гледав јас немам појма како играа, па кога ќе ги има головите ќе ве молам да ги ставите да видам
Гарантирам дека не се точни статистиките, Милан имаше најмалце 10 офсајди. Ги броев и јас, а и коментаторот. Кој лажи ќор думри.овај еве табелата и статистика од мечот, во едно склопив :xmas1:
Не верувам овие од уефа да ставаат неточни податоциГарантирам дека не се точни статистиките, Милан имаше најмалце 10 офсајди. Ги броев и јас, а и коментаторот. Кој лажи ќор думри.
Абе ти стај си подобар нет никогаш не гледаш утакмици и после само молиш по форум да ти даваме голови ај еве ти ги головитеДајте линк од головите лепотанчиња...
Не ја глеав,т'нко ми е со интернетов а за Вофлсбург нејку да се арчам
Каладзе само за у алкаеда е бе,видете го каков е со тоа на глава.Муџахедин!
ме интересира некој анализа да даде на Дида... како бранеше?
Вие како втори играте со некој од Лига на Шампиопни!Тие што испаѓаат нормално!Најзаебано е 2то место во УЕФА.Ама неможете со Фиорентина да се паднете пошто се од Италија:wink:ах беееее можевте да издржите али ај.
Второ место во групата сме нели? Ако победевме први и поголеми шанси за послаб противник?
Не се разбирам ич во ова УЕФА немам појма како идат работите.
Се надевам и за последен пат ќе играме да не морам да учам правила и прописи
Не гледав јас немам појма како играа, па кога ќе ги има головите ќе ве молам да ги ставите да видам