Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Пато какви дризблинзи може да му завиди и Роналдињо
Шева игра топ одлично
Ама Каладзе е но комент
Шева игра топ одлично
Ама Каладзе е но комент
Prvite vo grupata imaat polesni protivnici.ах беееее можевте да издржите али ај.
Второ место во групата сме нели? Ако победевме први и поголеми шанси за послаб противник?
Не се разбирам ич во ова УЕФА немам појма како идат работите.
Се надевам и за последен пат ќе играме да не морам да учам правила и прописи
Не гледав јас немам појма како играа, па кога ќе ги има головите ќе ве молам да ги ставите да видам![]()
Гарантирам дека не се точни статистиките, Милан имаше најмалце 10 офсајди. Ги броев и јас, а и коментаторот. Кој лажи ќор думри.овај еве табелата и статистика од мечот, во едно склопив :xmas1:
Не верувам овие од уефа да ставаат неточни податоциГарантирам дека не се точни статистиките, Милан имаше најмалце 10 офсајди. Ги броев и јас, а и коментаторот. Кој лажи ќор думри.
Абе ти стај си подобар нет никогаш не гледаш утакмици и после само молиш по форум да ти даваме головиДајте линк од головите лепотанчиња...
Не ја глеав,т'нко ми е со интернетов а за Вофлсбург нејку да се арчам![]()
Каладзе само за у алкаеда е бе,видете го каков е со тоа на глава.Муџахедин!
ме интересира некој анализа да даде на Дида... како бранеше?
Вие како втори играте со некој од Лига на Шампиопни!Тие што испаѓаат нормално!Најзаебано е 2то место во УЕФА.Ама неможете со Фиорентина да се паднете пошто се од Италија:wink:ах беееее можевте да издржите али ај.
Второ место во групата сме нели? Ако победевме први и поголеми шанси за послаб противник?
Не се разбирам ич во ова УЕФА немам појма како идат работите.
Се надевам и за последен пат ќе играме да не морам да учам правила и прописи
Не гледав јас немам појма како играа, па кога ќе ги има головите ќе ве молам да ги ставите да видам![]()