Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Пато какви дризблинзи може да му завиди и Роналдињо
Шева игра топ одлично
Ама Каладзе е но комент

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Крај 2-2

Задоволен од резултатот иако сакав да победимо, Инзаги многу шанси промаши... ама и ние спасивме дупе :) можеа да ни го лупнат гол за 2-3 на крај па да се чешамо :)
Вториот гол кога го примивме тој застанува се мести за шут, па шутира и сите играчи го гледаат тоа неможам да го сватам, никој да не му иде во блок :toe:

Како и да е идеме понатаму, требаше да опне некој младинец на крај ама тоа е...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
ах беееее можевте да издржите али ај.
Второ место во групата сме нели? Ако победевме први и поголеми шанси за послаб противник?
Не се разбирам ич во ова УЕФА немам појма како идат работите.
Се надевам и за последен пат ќе играме да не морам да учам правила и прописи:):):)

Не гледав јас немам појма како играа, па кога ќе ги има головите ќе ве молам да ги ставите да видам:)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Мислам дека во куп уефа нема веза кое место си секој со секој може да игра..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515

Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaap !!!

овај еве табелата и статистика од мечот, во едно склопив :xmas1:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Второ место во групата сме нели? Ако победевме први и поголеми шанси за послаб противник?
Се надевам и за последен пат ќе играме да не морам да учам правила и прописи:):):)

Не гледав јас немам појма како играа, па кога ќе ги има головите ќе ве молам да ги ставите да видам:)
Prvite vo grupata imaat polesni protivnici.
A Milan, ke igra so ednata od 8-te ekipi koj ispadna o Champions League, vo Uefa.

10107_big.jpg

Abe ovoj PATO e nenormalen... :eek:jea:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Шосторе колку немаме среќа бе чоек. Незнам колку шанси имавме, па онај линискио судија да му се исуши то рачето го отепа во кревање, барем 3-4 грешки напрај со офсајдите. Ама то е то, најмалце битно е со кој ќе играме следниот круг кој и да е ако не победи па макр би играле и со втор состав треба да ни е срам.

овај еве табелата и статистика од мечот, во едно склопив :xmas1:
Гарантирам дека не се точни статистиките, Милан имаше најмалце 10 офсајди. Ги броев и јас, а и коментаторот. Кој лажи ќор думри.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.707
Поени од реакции
49.027
Дајте линк од головите лепотанчиња... :)
Не ја глеав,т'нко ми е со интернетов а за Вофлсбург нејку да се арчам :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Гарантирам дека не се точни статистиките, Милан имаше најмалце 10 офсајди. Ги броев и јас, а и коментаторот. Кој лажи ќор думри.
Не верувам овие од уефа да ставаат неточни податоци
http://www.uefa.com/competitions/UefaCup/index.html#
Дајте линк од головите лепотанчиња... :)
Не ја глеав,т'нко ми е со интернетов а за Вофлсбург нејку да се арчам :)
Абе ти стај си подобар нет никогаш не гледаш утакмици и после само молиш по форум да ти даваме голови :) ај еве ти ги головите

пс. Со Пирло што бидна ? или така му текна на Анчелоти да го извади :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Пато зверски изигра,Инзаги како и секогаш промаши милион шанси,Пирло полека полека се враќа во форма..Каладзе месечар :jaj:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Каладзе само за у алкаеда е бе,видете го каков е со тоа на глава.Муџахедин!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Каладзе само за у алкаеда е бе,видете го каков е со тоа на глава.Муџахедин!

Каков пенал за малце ќе напраеше леле леле прав талибанец станал да му ебам главата:toe: Штета овој Антонини што не игра почесто добар играч е млад,Шева трчаше денес топ изигра на Инзаги на тацна му намести гол ама овој се усра:uvo:
Коа влезе Пато се разигра и играта какви потези правеше ауу свака му част на дечкото,сеа има ждрепка да видиме кој ќе ни се падне ја не ги сакам сеа само Зенит

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
ме интересира некој анализа да даде на Дида... како бранеше?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
ме интересира некој анализа да даде на Дида... како бранеше?

Епа вака за првиот гол некако крив беше он можеше да ја фати топката ама го измаркира еден пред него колку толку може некако да помине,ипак на негова сметка иде
За вториот немаше шанса ништо да направи,имаше и по некоја добра интервенција јас мислам дека Дида треба да ни биде прв избор секако нема сите да се сложат со ова ама тоа е:helou:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680

Вие како втори играте со некој од Лига на Шампиопни!Тие што испаѓаат нормално!Најзаебано е 2то место во УЕФА.Ама неможете со Фиорентина да се паднете пошто се од Италија:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom