Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Сакав од кагава да си земем,ама ете ти сеа проблем:),најубаво ќе биде двата да си ѓи купим:D.
Ја ваа година не купувам дрес поради спонзорот пошто другата година ке имаат нов спонзор на дресот и за тоа се решив годинава да не зимам дрес :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ја ваа година не купувам дрес поради спонзорот пошто другата година ке имаат нов спонзор на дресот и за тоа се решив годинава да не зимам дрес :D
Од 2014 е тоа, за 2014/15 ќе имаме Шеви :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Од 2014 е тоа, за 2014/15 ќе имаме Шеви :)
Прочитав негде дека од наредната сезона ке биде со тој спонзор уште ваа година ке го има овој AON ај ако имаш некоја информација при рака сподели ми да видам ако е така ја уште утре или други ден нарачувам гостински дрес

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
сите што тврдеа дека немаме недостиг на играчи и дека и така си имавме шампионски тим сега го слават доаѓањето на РВП! - кајгана фан клуб МЈ парадокс :)
Како и да е ова ќе биде ѕвезден напад, немаат врска годините со тоа што играчот доби награда за најдобар играч на сезоната докажа дека е у форма, уште 3 години сигурно ќе трае, ваква екипа ми се свиѓа, стабилна одбрана средината мање више (ко времево :)) и напад фантази фудбал :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Страшно е да го гледаш,а не па да играш,против овја состав.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само немојте да очекувате и кај нас 30 гола од ван Перси. Кај нас не е тој прва виолина во напад како што беше во Арсенал. Ќе си дреме на клупа тука на некои натпревари има и други кои треба да играат, плус ќе игра со двајца партнери од Руни, Кагава, Клеверли, Чичарито, Велбек, кој и да е.
--- надополнето: 16 август 2012 во 00:14 ---
Утре мислам ќе биде промовирана статуата на САФ кај Олд Трафорд.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Гледам сите викаат сте купиле некој.Прашувам еден другар кого купиле Јунајтед он ми вика Робин.

Малце ми е чуден трансферов ама ајде нема везе битно гледам дресот ќе ја личи

Шала на страна честитки за трансферот.Само да ве предупредам не очекувајте којзнае колку.Не дека не треба да се очекува многу од таков играч ама сепак на крај ќе се разочарате. Јас до душа и не бев премногу возбуден за трансферот на Торес ама мило и ми беше што дојде.Сепак на крај ретко кој очекуваше дека првиот гол ќе го даде после 3месеци.
Баш ќе биде интересна следнава сезона. И пак да ве потсетам не забегувајте дека ЕПЛ сто посто ќе освоите. Ве сметав за фаворити и дека ќе ја освоите титулата ама ќе видиме :).
Инаку се знае кој број ќе го носи Робин?(овој пат на Ван Перси мислам :D)

2

~2A

Гостин
Гледам сите викаат сте купиле некој.Прашувам еден другар кого купиле Јунајтед он ми вика Робин.

Малце ми е чуден трансферов ама ајде нема везе битно гледам дресот ќе ја личи

Шала на страна честитки за трансферот.Само да ве предупредам не очекувајте којзнае колку.Не дека не треба да се очекува многу од таков играч ама сепак на крај ќе се разочарате. Јас до душа и не бев премногу возбуден за трансферот на Торес ама мило и ми беше што дојде.Сепак на крај ретко кој очекуваше дека првиот гол ќе го даде после 3месеци.
Баш ќе биде интересна следнава сезона. И пак да ве потсетам не забегувајте дека ЕПЛ сто посто ќе освоите. Ве сметав за фаворити и дека ќе ја освоите титулата ама ќе видиме :).
Инаку се знае кој број ќе го носи Робин?(овој пат на Ван Перси мислам :D)
Сепак не е исто Челзи и Манчестер Јунајтед ;)
Очекувањата наши се големи пошто го зедовме минатогодишниот најдобар стрелец во ПЛ, што значи не би требало да не разочара.
Ние форсираме тактика со двајца напаѓачи,додека вие игравте со еден напаѓач,па ко дојде Торес пробавте тандем Дрогба-Торес не функционираше.Така да... :)

Иначе јас од ван Перси очекувам +10 голови само во Премиер лига. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom