Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Сакав од кагава да си земем,ама ете ти сеа проблем,најубаво ќе биде двата да си ѓи купим.
Сеа го плетеле
Сакав од кагава да си земем,ама ете ти сеа проблем,најубаво ќе биде двата да си ѓи купим.
Сеа го плетеле
Земи си Webb 7, најак фраер ќе бидешСакав од кагава да си земем,ама ете ти сеа проблем,најубаво ќе биде двата да си ѓи купим.
Ја ваа година не купувам дрес поради спонзорот пошто другата година ке имаат нов спонзор на дресот и за тоа се решив годинава да не зимам дресСакав од кагава да си земем,ама ете ти сеа проблем,најубаво ќе биде двата да си ѓи купим.
Да се знае кој е најак фраер у мало.Земи си Webb 7, најак фраер ќе бидеш
Од 2014 е тоа, за 2014/15 ќе имаме ШевиЈа ваа година не купувам дрес поради спонзорот пошто другата година ке имаат нов спонзор на дресот и за тоа се решив годинава да не зимам дрес
Прочитав негде дека од наредната сезона ке биде со тој спонзор уште ваа година ке го има овој AON ај ако имаш некоја информација при рака сподели ми да видам ако е така ја уште утре или други ден нарачувам гостински дресОд 2014 е тоа, за 2014/15 ќе имаме Шеви
Сепак не е исто Челзи и Манчестер ЈунајтедГледам сите викаат сте купиле некој.Прашувам еден другар кого купиле Јунајтед он ми вика Робин.
Малце ми е чуден трансферов ама ајде нема везе битно гледам дресот ќе ја личи
Шала на страна честитки за трансферот.Само да ве предупредам не очекувајте којзнае колку.Не дека не треба да се очекува многу од таков играч ама сепак на крај ќе се разочарате. Јас до душа и не бев премногу возбуден за трансферот на Торес ама мило и ми беше што дојде.Сепак на крај ретко кој очекуваше дека првиот гол ќе го даде после 3месеци.
Баш ќе биде интересна следнава сезона. И пак да ве потсетам не забегувајте дека ЕПЛ сто посто ќе освоите. Ве сметав за фаворити и дека ќе ја освоите титулата ама ќе видиме .
Инаку се знае кој број ќе го носи Робин?(овој пат на Ван Перси мислам )