- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.617
- Поени од реакции
- 6.418
Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на ЈАНГ ...
А да ве потсетам свршававте на нив.
Шо фанови ќе бевте ?
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на ЈАНГ ...
Шо фанови ќе бевте ?
За Клевери има место пошто тој игра средина ама некако не гледам место за Јанг во првиот состав пошто подолго време веќе не е во добра форма и мислам дека ќе си поседи на клупа пошто и Нани и Кагава играат одлично, а доаѓањето на РВП може многу позитивно да влијае на Велбек бидеќи сега конкуренцијата му е многу поголема и мислам дека Дани уште повеќе ќе се трудии ќе дава се од себе и транинзите и на натпрварите на кој ќе довива шанса да се покаже во што подобро светло, а секако дека и тој ќе игра не за џабе потпиша нов 5 годишен договор, така да ќе има САФ можност да прави многу ротации.Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на Јанг...
Шо фанови ќе бевте ?
Зашто тоа не го прочитав вчера ?Или можеби сум го прескокнал А ?Јанг е просечно крило и добар е за на клупа и да игра кога треба да му помага на Евра во дефанзива најчесто. Подобар е од многу крила во ПЛ но е далеку од играч кој некогаш ќе биде носител на нашата игра.
Минатото лето кога бевме меѓу Јанг и Санчез бев за Санчез да го донесеме бидејќи го сметав за подобар играч. Но кога веќе го донесоа Јанг ја почитувам одлуката на сер Алекс и ја има целата моја подршка Јанг. Но тоа што е наш играч не го прави класа играч. ОК е за на клупа и на некој натпревари но не би го ставил во ист кош со Велбек и Томче. И порано имам пишувано на неколку пати во текот на сезоната дека е просечен играч. Чат пат прави добри потези, дава голови, асистира... но е класа под Валенсија и Нани.Зашто тоа не го прочитав вчера ?Или можеби сум го прескокнал А ?
Сега Ван Перси ќе биде носител на нашата игра ? Тоа стапчето што се повредува секоја втора утакмица.Не ги успорувам неговите квалитети,ама не доживеав огразам на неговиот потпис...
Ротации на играчи и промена на формација имало и ќе има додека е Фергусон,што значи повеќето играчи ќе имаат свои минути за да се докажат.Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на Јанг...
Шо фанови ќе бевте ?
Сигурно е тешко да си навивач на арсенал деновиве а ?Зашто тоа не го прочитав вчера ?Или можеби сум го прескокнал А ?
Сега Ван Перси ќе биде носител на нашата игра ? Тоа стапчето што се повредува секоја втора утакмица.Не ги успорувам неговите квалитети,ама не доживеав огразам на неговиот потпис...
Џокси слушај сега,мене ме заболе курот за тоа дали било тешко деновиве да си фан на Арсенал,тоа да ти е јасно.Сигурно е тешко да си навивач на арсенал деновиве а ?
И плус никој никого не заборава ...тука се и Клеверли и Велбек ... и мн нешта ке зависат од нив 2 ...
Значи смо ѓи заебалеИнтересно, новинари на кои може да им се верува велат дека трансферов е 15 милиони фунти плус бонуси за одреден број на настапи, голови и ако освоиме ПЛ/ЛШ во наредни 4 години. Е така ќе достигне максимум 24 милиони. Значи Арсенал ќе добијат само 15 милиони утре кога ќе се официјализира трансферот.
Pa u karakter e svinja ... stvarno gadno gi zaeba arsenal ... ama deka znae da igra, ZNAE !Џокси слушај сега,мене ме заболе курот за тоа дали било тешко деновиве да си фан на Арсенал,тоа да ти е јасно.
Не ми е јасно како засакувате играч за период од два саата ?
Со самиот премин кај нас Ван Перси испадна голема курвештија...
Истото може да се случи кога ќе му здосади и од кај нас.
Драго ми е што потпиша за нас,ама за да заслужи да игра во Јунајтед ќе треба бајаги да се испоти,тоа ми е мене муабетот,уште не промовиран почнавте да го ставате у прв план,потценувајќе ги горе споменатите...