Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
Оваа сезона 100% зимаат Ливерпул титула не за џабе дадоа 100 милиони на трансфери денеска немаа среќа а и помошник судија беше против нив затоа 1-1 напрвиа ама следниот меч готово ке растураат.
Клучниот збор :ROFLMAO:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Жервињо нема да игра против нас 3то коло поради црвен картон :D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ај бе не какајте тука за други клубове. За Јунајтед ли навивате или анти-Ливерпулци сте? На крај краишта и јас сам на таа страна за тие шо викат оти Ливерпул е добар таа година и ќе бидат наш најголем конкурент за титула. Ного поголем и од Челзи и од Арсенал и од Сити. Се плашете, па серете. Прво коло, и зајбават се как маленки деца. Гледајте си Манчестер и не се замарајте за други. Ма да таа сезона ќе ви га исполнуват и желбата да газат до крај по 6-0, как шо плачеете оти Челзи правил лани. Нани и Јанг по страната чекат само некои боси, за да ги наполнат. За Руни па маабет да не праам колко е гладен. И не Ливерпул, Тито да стане не не сопира таа година, оти не зависе од них, туку од нас, а ние одеме за 20. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Тоа бе Генералу :icon_lol: скарај ги малку децава што кукаат или пак се радуваат на туѓи успеси или неуспеси.. Се знае 20-ката е на пат и готово, што викаш и Тито да стане нема да може да не сопре :icon_lol:.. Туку и Барса да ги плеснеме годинава, не за друго, Цеск и онака е навикнат да губи од нас.. ;)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Ај бе не какајте тука за други клубове. За Јунајтед ли навивате или анти-Ливерпулци сте? На крај краишта и јас сам на таа страна за тие шо викат оти Ливерпул е добар таа година и ќе бидат наш најголем конкурент за титула. Ного поголем и од Челзи и од Арсенал и од Сити. Се плашете, па серете. Прво коло, и зајбават се как маленки деца. Гледајте си Манчестер и не се замарајте за други. Ма да таа сезона ќе ви га исполнуват и желбата да газат до крај по 6-0, как шо плачеете оти Челзи правил лани. Нани и Јанг по страната чекат само некои боси, за да ги наполнат. За Руни па маабет да не праам колко е гладен. И не Ливерпул, Тито да стане не не сопира таа година, оти не зависе од них, туку од нас, а ние одеме за 20. :)
Види генерале секој член на форумов си има право на свое мислење ако мислиш дека не треба да го има во фан клубов пожали се кај администраторите и те молам не кажувај за другите што да пишуваат гледај си за тебе и Генерале остани ми поздравен.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Juventus will play against Manchester United a friendly match at the opening ceremony of the new stadium -8th September

A

apidrone

Гостин
На кој му е досадно, а има Твитер, нека го отвори тајмлајнот на Бартон :pos:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
На кој му е досадно, а има Твитер, нека го отвори тајмлајнот на Бартон :pos:
Дај линк..
а иначе ај дајте ми твитер на сите фудбалире на манчестер кој се активни.. а може и некој од вас ако сакаат :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај линк..
а иначе ај дајте ми твитер на сите фудбалире на манчестер кој се активни.. а може и некој од вас ако сакаат :)
http://twitter.com/#!/joey7barton Пирс Морган фати со овој да се расправа, да не знаеш кој е бетер :pos:

За фудбалерите на Манчестер, оди кај мене на профил на форумов, ќе ми го најдеш твитерот, оди во акаунтите што ги следам и ќе ги најдеш :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Види генерале секој член на форумов си има право на свое мислење ако мислиш дека не треба да го има во фан клубов пожали се кај администраторите и те молам не кажувај за другите што да пишуваат гледај си за тебе и Генерале остани ми поздравен.
Баш така как шо кажуваш, нека си гледат за нивните, не за другите. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom