Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Оваа сезона 100% зимаат Ливерпул титула не за џабе дадоа 100 милиони на трансфери денеска немаа среќа а и помошник судија беше против нив затоа 1-1 напрвиа ама следниот меч готово ке растураат.

Клучниот збор :ROFLMAO:

Жервињо нема да игра против нас 3то коло поради црвен картон :D

Ај бе не какајте тука за други клубове. За Јунајтед ли навивате или анти-Ливерпулци сте? На крај краишта и јас сам на таа страна за тие шо викат оти Ливерпул е добар таа година и ќе бидат наш најголем конкурент за титула. Ного поголем и од Челзи и од Арсенал и од Сити. Се плашете, па серете. Прво коло, и зајбават се как маленки деца. Гледајте си Манчестер и не се замарајте за други. Ма да таа сезона ќе ви га исполнуват и желбата да газат до крај по 6-0, как шо плачеете оти Челзи правил лани. Нани и Јанг по страната чекат само некои боси, за да ги наполнат. За Руни па маабет да не праам колко е гладен. И не Ливерпул, Тито да стане не не сопира таа година, оти не зависе од них, туку од нас, а ние одеме за 20. :)

Тоа бе Генералу :icon_lol: скарај ги малку децава што кукаат или пак се радуваат на туѓи успеси или неуспеси.. Се знае 20-ката е на пат и готово, што викаш и Тито да стане нема да може да не сопре :icon_lol:.. Туку и Барса да ги плеснеме годинава, не за друго, Цеск и онака е навикнат да губи од нас.. ;)

Ај бе не какајте тука за други клубове. За Јунајтед ли навивате или анти-Ливерпулци сте? На крај краишта и јас сам на таа страна за тие шо викат оти Ливерпул е добар таа година и ќе бидат наш најголем конкурент за титула. Ного поголем и од Челзи и од Арсенал и од Сити. Се плашете, па серете. Прво коло, и зајбават се как маленки деца. Гледајте си Манчестер и не се замарајте за други. Ма да таа сезона ќе ви га исполнуват и желбата да газат до крај по 6-0, как шо плачеете оти Челзи правил лани. Нани и Јанг по страната чекат само некои боси, за да ги наполнат. За Руни па маабет да не праам колко е гладен. И не Ливерпул, Тито да стане не не сопира таа година, оти не зависе од них, туку од нас, а ние одеме за 20. :)
Види генерале секој член на форумов си има право на свое мислење ако мислиш дека не треба да го има во фан клубов пожали се кај администраторите и те молам не кажувај за другите што да пишуваат гледај си за тебе и Генерале остани ми поздравен.

На кој му е досадно, а има Твитер, нека го отвори тајмлајнот на Бартон :pos:

На кој му е досадно, а има Твитер, нека го отвори тајмлајнот на Бартон :pos:
Дај линк..
а иначе ај дајте ми твитер на сите фудбалире на манчестер кој се активни.. а може и некој од вас ако сакаат :)

Дај линк..
а иначе ај дајте ми твитер на сите фудбалире на манчестер кој се активни.. а може и некој од вас ако сакаат :)

http://twitter.com/#!/joey7barton Пирс Морган фати со овој да се расправа, да не знаеш кој е бетер :pos:

За фудбалерите на Манчестер, оди кај мене на профил на форумов, ќе ми го најдеш твитерот, оди во акаунтите што ги следам и ќе ги најдеш :)

Види генерале секој член на форумов си има право на свое мислење ако мислиш дека не треба да го има во фан клубов пожали се кај администраторите и те молам не кажувај за другите што да пишуваат гледај си за тебе и Генерале остани ми поздравен.
Баш така как шо кажуваш, нека си гледат за нивните, не за другите. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom