Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де Геа ќе биде бр. 1

Токму ова сакав да го кажам после Шилдот. Зошто никој не кажува за грешката Харт што ја направи а сите дрдорат за Де Геа? И никој не збори за добрите одбрани што ги имаше во второто полувреме кога си дојде на себе?

Погба промовиран во првиот тим

Е ова ми беше предсезонска желба. Како што дрдорев дека Клеверли ќе биде страва а некои ме убедуваа дека уште не е спремен, wait to see this guy.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Де Геа ќе биде бр. 1

Токму ова сакав да го кажам после Шилдот. Зошто никој не кажува за грешката Харт што ја направи а сите дрдорат за Де Геа? И никој не збори за добрите одбрани што ги имаше во второто полувреме кога си дојде на себе?

Погба промовиран во првиот тим

Е ова ми беше предсезонска желба. Како што дрдорев дека Клеверли ќе биде страва а некои ме убедуваа дека уште не е спремен, wait to see this guy.
Погба петле бр.2 Нејмар? Да му носам кикиришката напред :icon_mrgr:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Manchester United manager Sir Alex Ferguson is not desperate to sign Wesley Sneijder because he wants to give rising stars such as Paul Pogba the chance to prove their potential.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Освен на А1 :) ке не даваат утре живо на Спортклуб или Спортклуб+?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
"Maybe I will die before Sir Alex, I am sure he will be on the bench forever. It is his life." KING ERIC CANTONA

:cuc:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Крш видео, мислам, исечоциве се добри, зборовиве се украдени од видата на aditya_reds, а музикава од Инсепшн :icon_mrgr:

Еве едно многу добро видео од нив, со една од моите поомилени песни, we do what we want :) Посетете им го каналот на јутјуб, имаат многу добри видеа, работат во Парамаунт Пикчрс колку што знам.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
223768_1912809905517_1399993503_31633891_84335_n.jpg

Mancini: All in !
Ferguson: Raise :icon_lol:

Не прогнозирам ништо за составот утре, само сакам да го видам Клеверли да игра барем пола саат.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фостер им брани, во што кладба дека ќе се здиви :tapp: Ако не им игра Одемвинги гол не примаме тоа сигурно е, само работата е овој да го пробиеме, ќе се наредат пред гол сите од еден до последен.

Kajgana Shop

На врв Bottom