bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 11.919
- Поени од реакции
- 7.013
no hard feelings :smir: само сакав да прашам.Од Струмица сум јас, а така збориме од кај да знам зошто
no hard feelings :smir: само сакав да прашам.Од Струмица сум јас, а така збориме од кај да знам зошто
да 1-2.Добра вест е ова што се враќа Флечер! Се надевам дека ќе достигне до некоја солидна форма до дуелот со Барселона!
Иначе колку завршија резервите ја гледав до 82 кога беше 1-2..?
манс од твоја уста во божји уши. Ако изиграме како против Челзи титулата од ЛШ останува во АнглијаЌе ги победиме барса во финале. Mark my words...
GLORY!!!
Не бе зошто хард филинг, има на крајот не виде?no hard feelings :smir: само сакав да прашам.
Веруви, убеден сам. Мислам оти никојпат не сме имале толко факторе на наша страна.Ќе ги победиме барса во финале. Mark my words...
GLORY!!!
Кои фактори ги имате на ваша страна?Веруви, убеден сам. Мислам оти никојпат не сме имале толко факторе на наша страна.
Времето!Кои фактори ги имате на ваша страна?
Дај боже, да му ебам матер глумска!Нема да го гледате Бускец како глуми против вас на Вембли. :/
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/05/12/2483342/uefa-open-disciplinary-against-barcelonas-sergio-busquets