Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Флечер не играше 2009, доби глуп црвен картон против Арсенал, сега ако игра тој дефинитивно ќе има голема разлика, само да се врати во форма. :)

Добра вест е ова што се враќа Флечер! Се надевам дека ќе достигне до некоја солидна форма до дуелот со Барселона!
Иначе колку завршија резервите ја гледав до 82 кога беше 1-2..?

Ќе ги победиме барса во финале. Mark my words...

GLORY!!!

Добра вест е ова што се враќа Флечер! Се надевам дека ќе достигне до некоја солидна форма до дуелот со Барселона!
Иначе колку завршија резервите ја гледав до 82 кога беше 1-2..?

да 1-2.

Ryan Giggs needs just two more assists to have 100 assists in the Premier League. :drk:

GLORY!!!
манс од твоја уста во божји уши. Ако изиграме како против Челзи титулата од ЛШ останува во Англија

--- надополнето ---

јако видео респект за тој што го изработил

no hard feelings :smir: само сакав да прашам.
Не бе зошто хард филинг, :) има на крајот не виде?
Иначе фала богу оптимизам во фан клубот, и тоа од членови од кои најмалце очекував, c'mooooon !

Ај некој од MUSC Macedonia (претседател/секретар) нека се распраша дали може овие од Агенција за млади и спорт, или Т-Мобиле да организираат некој видео бим на плоштад или во парк за финалето, па да се собереме од сите градови и заедно да гледаме, се организирало вакви хепенинзи за спортски настани и порано, зошто да не и финале на ЛШ...

^+1

Тоа мислам дека би било најдобро решение. :)

GLORY!!!

Веруви, убеден сам. Мислам оти никојпат не сме имале толко факторе на наша страна. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom