Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?

Инаку, левак е овој.
Твоите Парма го барале пред некоја недела на позајмица. :)
Фабрицио има пишано дека е голем талент и еден од најперспективните млади играчи.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?

Инаку, левак е овој.
3 настапа има за Аталанта. 30 Милиони евра. Кој е овде луд?

Не прва постава туку воопшто не игра. Лани 24 минути изиграл и дал еден гол. Ова од трансфермаркт.

Прв пат слушам ја за детево, не сум го начекал низ медиумиве да го зборат. Последно дете што го фалеа у Аталанта доека им беше у примавера е Муса Бероу Бароу Barrow на куров. Ама тој заврши у Болоња.

А за Стевановиќ од Партизан ниеден српски медиум ниту пак Партизан излегле со информација дека сте го купиле.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со ликов од Аталанта се перат пари или е предуслов да се купи за зимава или наредно лето да имаме предност за некој друг. Од далеку смрди на такво нешто.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
А за Стевановиќ од Партизан ниеден српски медиум ниту пак Партизан излегле со информација дека сте го купиле.
The man's right. Прогуглав и никаде нема никаква официјална потврда дека сме го купиле. :свиркам:
Уствари од каде стигна таа информација воопшто?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Не прва постава туку воопшто не игра. Лани 24 минути изиграл и дал еден гол. Ова од трансфермаркт.

Прв пат слушам ја за детево, не сум го начекал низ медиумиве да го зборат. Последно дете што го фалеа у Аталанта доека им беше у примавера е Муса Бероу Бароу Barrow на куров. Ама тој заврши у Болоња.

И ја ти го памтам постот што го збори Ставро, баш кога се спомна детево. Кој знае што прават.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275

Токму за ова збореше Мурињо и што е најтрагично, така и ќе биде. Жал ми е за Оле, по мене најдобар менаџер пост Ферги периодот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За Солскер е друго ама дека Мурињо и Ван Гал не биле поддржани... Погба и Лукаку на Мојс да не му ги купија?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
За Солскер е друго ама дека Мурињо и Ван Гал не биле поддржани... Погба и Лукаку на Мојс да не му ги купија?
Најјако беше шо Ван Гал уште Роналдо не го побарал. Секако дека ќе ги извадеше Бејл и Крос од Реал.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најјако беше шо Ван Гал уште Роналдо не го побарал. Секако дека ќе ги извадеше Бејл и Крос од Реал.
Мојс и Солскер имаат право да се бунат ама Мурињо и Ван Гал си го добија тоа што им следуваше. Какви се не офанзивни играчи купија и пак очобол игра.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Ќе се зема и крило изгледа еден од Дембеле или Сар на позајмица. Јас би сакал да е Сар.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
А Солскер зошто има право да се буни?
Зошто двојни аршини?
Па он беше задоволен од тимот лани.
Имаше и он '' светски " играчи

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.741
Поени од реакции
8.456
А Солскер зошто има право да се буни?
Зошто двојни аршини?
Па он беше задоволен од тимот лани.
Имаше и он '' светски " играчи
Земо, едно е кога збориш тоа што треба да се збори, друго е вистинската ситуација!
Оле откако е дојден му купија 1-2 играчи кои ги сакаше, Мегваер, Бруно и можеби Бисака, а списокот му беше 5-6 играчи! Не да се буни, да беше Ибра рецимо на негово место, ќе ги силуваше тие од бордот!
Автоматски споено мислење:

Во секој случај подобро Сар отколку Дембеле, Сар барем игра ако ништо друго.
Сар е фудбалер, каков таков! Вториот е гејмер, голема е разликата!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Земо, едно е кога збориш тоа што треба да се збори, друго е вистинската ситуација!
Оле откако е дојден му купија 1-2 играчи кои ги сакаше, Мегваер, Бруно и можеби Бисака, а списокот му беше 5-6 играчи! Не да се буни, да беше Ибра рецимо на негово место, ќе ги силуваше тие од бордот!
Автоматски споено мислење:

Сар е фудбалер, каков таков! Вториот е гејмер, голема е разликата!
Околу ова со списокот...се некако ми иде во сеќавање дека кога дојде Оле меѓу редови кажа дека му се потребни 8 играчи во неколку трансфер периоди за да го врати Јунајтед да биде конкурентен. Е и ваљда тие 8 мислеше по негов терк а не кој било. Може се сеќава некој поточно на тој муабет ама така нешто беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom