Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Тоа ќе биде тоа, Кавани, Телеш и Де Бек, толку од преодниот рок. Не се лоши трансферите кога би имал оформена екипа како Ливерпул на пример, и кога би биле за да го освежат тимот. Во ситуација кога имаш две огромни дупки за покривање, преодниот рок станува катастрофален.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Објективно ако пополниме со Дембеле на десно крило под услов позајмица пак ќе биде нешто позитивно од причина што ќе имаме барем природно десно крило на таа позиција.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Објективно ако пополниме со Дембеле на десно крило под услов позајмица пак ќе биде нешто позитивно од причина што ќе имаме барем природно десно крило на таа позиција.

Абе бидете озбилни со Дембеле, кој црн Дембеле? На првиот натпрвеар ќе се повреди и после ќе си игра видео игри до боксинг деј. Само Дембеле фали во тимот за циркусот да биде комплетен. Го гледав вчера Окампос, игра братот ко змеј. Трча, покрива, фаулира, се бори.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Абе бидете озбилни со Дембеле, кој црн Дембеле? На првиот натпрвеар ќе се повреди и после ќе си игра видео игри до боксинг деј. Само Дембеле фали во тимот за циркусот да биде комплетен. Го гледав вчера Окампос, игра братот ко змеј. Трча, покрива, фаулира, се бори.
Јасно ми е се околу Дембеле...и мене не ми е омилен.

Во случај (што е се поверојатно) на некупување на Санчо сепак подобро е да го имаме Дембеле како опција (под услов исклучиво на позајмица) отколку да немаме воопшто играч таму и да се крстиме само на Гринвуд.

И ја би за Окампос, ама не гледам дека имаме интерес за него.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.432
Кога не можеа Санчо да го земат Окампос беше екстра опција. Со Сар исто можеше да се проба. Бенрама е огин играч иако лево му е природна позиција, добар е и десно. Ама они решија последнот ден да ја убедуват Барса за позајмица на стаклото Дембеле. Аматери.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Знам дека и Рашфорд и Марсијал се обидоа да играат десно и не одеше, ама нема да се изненадам ако Солскјер се проба повторно со Рашфорд десно, Марсијал лево и Кавани како централен напаѓач.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.600
Поени од реакции
8.262
Кога не можеа Санчо да го земат Окампос беше екстра опција. Со Сар исто можеше да се проба. Бенрама е огин играч иако лево му е природна позиција, добар е и десно. Ама они решија последнот ден да ја убедуват Барса за позајмица на стаклото Дембеле. Аматери.

Мене поише ми личи ко Барса да не убедува нас за Дембеле, зошто од тоа им зависи купувањето на Депај.

Сепак не сме без десно крило, барем 10-15 утакмици ќе видиме природно десно крило.
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Единствена заебанција со оваа тактика е што денес е deadline за регистрација на играчи во ЛШ.

Последно уредено:
Член од
29 април 2015
Мислења
4.315
Поени од реакции
4.233
Мене поише ми личи ко Барса да не убедува нас за Дембеле, зошто од тоа им зависи купувањето на Депај.

Мислам дека вие го сакате строго на позајмица, а Барса сака перманентен.
Како и да е, Дембеле не сака да мрдне од Барселона и ако 2 утакмици по ред ме добива ни минутка за игра.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.600
Поени од реакции
8.262

Првично со овој пропаднале преговорите ради работната дозвола.2 млади десни крила во еден ден, не е лошо.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Првично со овој пропаднале преговорите ради работната дозвола.2 млади десни крила во еден ден, не е лошо.
Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?

Инаку, левак е овој.

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.600
Поени од реакции
8.262
Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?
И Гринвуд беше едно време резерва. :)

Санчо го фатиле на забава вчера/завчера, ептен болен бил, пател од ку*оболие.

Kajgana Shop

На врв Bottom