Абе бидете озбилни со Дембеле, кој црн Дембеле? На првиот натпрвеар ќе се повреди и после ќе си игра видео игри до боксинг деј. Само Дембеле фали во тимот за циркусот да биде комплетен. Го гледав вчера Окампос, игра братот ко змеј. Трча, покрива, фаулира, се бори.Објективно ако пополниме со Дембеле на десно крило под услов позајмица пак ќе биде нешто позитивно од причина што ќе имаме барем природно десно крило на таа позиција.
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Јасно ми е се околу Дембеле...и мене не ми е омилен.Абе бидете озбилни со Дембеле, кој црн Дембеле? На првиот натпрвеар ќе се повреди и после ќе си игра видео игри до боксинг деј. Само Дембеле фали во тимот за циркусот да биде комплетен. Го гледав вчера Окампос, игра братот ко змеј. Трча, покрива, фаулира, се бори.
Кога не можеа Санчо да го земат Окампос беше екстра опција. Со Сар исто можеше да се проба. Бенрама е огин играч иако лево му е природна позиција, добар е и десно. Ама они решија последнот ден да ја убедуват Барса за позајмица на стаклото Дембеле. Аматери.
Мене поише ми личи ко Барса да не убедува нас за Дембеле, зошто од тоа им зависи купувањето на Депај.
Amad Traoré is joining #mufc from Atalanta #mulive [@DiMarzio]
— utdreport (@utdreport) October 5, 2020
Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?
Првично со овој пропаднале преговорите ради работната дозвола.2 млади десни крила во еден ден, не е лошо.
И Гринвуд беше едно време резерва.Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?