Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.074

Првично со овој пропаднале преговорите ради работната дозвола.2 млади десни крила во еден ден, не е лошо.
Не е лошо за да почнеме на менаџер со Јунајтед и да освоиме тројна круна некаде сезона 2023/24. За сезонава е лошо секако. xD

Tуку, втор пат по ред ни се дешава истото. Прво, втората година на Мурињо, кога заврши Јунајтед на второ место и единствен играч што му го купија летото беше Фред. Никакво пополнување на никаква дупка, па влезе овој во војна со секого во клубот и ни се деси катастрофа.

Сега, таман малце покажавме сила после рестартот и место да се донесат играчи каде што имаме огромни дупки, они носат еден ЦМ и прават пеник бајс во последните 2 дена од трансфер периодот. Епа, со среќа нека ни е.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.732
Поени од реакции
8.415
Мене поише ми личи ко Барса да не убедува нас за Дембеле, зошто од тоа им зависи купувањето на Депај.

Сепак не сме без десно крило, барем 10-15 утакмици ќе видиме природно десно крило.
Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Единствена заебанција со оваа тактика е што денес е deadline за регистрација на играчи во ЛШ.
Отворив јутјуб со овој Пелистри, гревои и он и ние кои веруваме дека он ќе не оправа!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Пелистери, Амад Траоре, Кавани... а не сакаат да платат за Санчо. Не можам да го разберам ова.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.600
Поени од реакции
8.262
И овој Санчо мачка во вреќа што би рекле овде, еден куп дисциплниски прекршоци му испаднаа перидов (одење на журки кога има строги протоколи, бојкотирање на тренинг, со Германска ФА имаше некоја фрка ... ).

Инаку не знам зошто не им ги пратија истите пари, 90м фунти + Ромеро + Баји. Одлична понуда што ќе ги задоволи сите страни.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
И овој Санчо мачка во вреќа што би рекле овде, еден куп дисциплниски прекршоци му испаднаа перидов (одење на журки кога има строги протоколи, бојкотирање на тренинг, со Германска ФА имаше некоја фрка ... ).

Инаку не знам зошто не им ги пратија истите пари, 90м фунти + Ромеро + Баји. Одлична понуда што ќе ги задоволи сите страни.

Hahahha, klasika. Sega odednash e machka vo vrekja. A do vchera najperspektiven beshe.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Каслс вика договорен е и Дембеле на позајмица...прецизирање финални детали со Барса.

Не знам што чекаа до денес нашиве вака да распалат...секако за Телеш дадоа повеќе од што нудеа, за Кавани можеше и претходно да запнат.

Игра Оле ФМ денес и ангажира се што е достапно. Очигледно алармот се вклучил вчера.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Па овие три трансфери се вкупно околу 40 милиони.
Знам, муабетот ми беше ако беа проблем 10-20м како што се пишуваше зошто не се доплатија за Санчо туку се прават вакви трансфери. Катастрофа.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Знам, муабетот ми беше ако беа проблем 10-20м како што се пишуваше зошто не се доплатија за Санчо туку се прават вакви трансфери. Катастрофа.
Можда зошто немале 120, па затоа трошат 50-60 на други? Не е нешто тешко да се разбери.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.600
Поени од реакции
8.262
Hahahha, klasika. Sega odednash e machka vo vrekja. A do vchera najperspektiven beshe.
Која класика бе другар, уште од Јануари зборам дека е потенцијален проблем, талентот е неспорен.

Вистински биле муабетите дека го следеле нашиве и Кулушевски.Инаку овој траоре личи опасен, се надевам ќе се оствари трансферот и ќе се развие како што треба.
Од друга страна уругваецов не ме убеди баш.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Која класика бе другар, уште од Јануари зборам дека е потенцијален проблем, талентот е неспорен.

Вистински биле муабетите дека го следеле нашиве и Кулушевски.Инаку овој траоре личи опасен, се надевам ќе се оствари трансферот и ќе се развие како што треба.
Од друга страна уругваецов не ме убеди баш.
Klasika za sekoj igrach sho nema da dojdi vo utd, ako ne dojdi e dupe, ako dojdi e top igrach.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.594
3 настапа има за Аталанта. 30 Милиони евра. Кој е овде луд?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас денес повеќе не читам за трансфери, ќе си станам утре од сабајле да видам кој дошол кој не. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom