Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
А Солскер зошто има право да се буни?
Зошто двојни аршини?
Па он беше задоволен од тимот лани.
Имаше и он '' светски " играчи
Солскер бараше стопер, лев бек и десно крило. Трето коло помина Солскер не доби ниту едно од тие засилувања.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Нека го купат овај Менгеле од Барселона ионака не ебаваат барем нека не пофаќаат и за цицки. Кад је бал нек је маскенбал

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Абе не може исти тим да руши се пред нив и овакви изданија убедете ме дека грешам. Секое лето ли по 5 души ќе му купуваат.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275

Па добро логично, фала богу има некој со малце здрав памет таму, тажно е да се троши Гринвуд десно.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Абе не може исти тим да руши се пред нив и овакви изданија убедете ме дека грешам. Секое лето ли по 5 души ќе му купуваат.
И мене тоа ми е чудно, како да се десило нешто во соблекувалната, вчера изгледаа како да не им се игра

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275
Искочи прикаска дека Бруно се спукал со Мегваер и дека му рекол дека не е достоен за дресот и тука настанала сериозна расправија по што Оле му рекол да си седи у соблекувална.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не е само вчера. Од стартот од првата утакмица против Палас како друг тим да игра, а не оној истиот од пред месец и пол. Најзагрижувачки ми е падот на формата на Ван Бисака. После рестартот е тотално друг играч. Или и тој го фати трендот кое го има секое засилување кај нас, првите 5-6 месеци играат одлично после започнува пад во формата.
А после оние глупости на сите стопери, сериозно мислам да му се дај уште една шанса и на Смолинг. :toe:

Иначе оваа сезона можеби и заслужи Бруно да ја превземи капитенската лента. Единствен е во тимот кој покажува пргавост, се дери и по соиграчи и по судии.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Искочи прикаска дека Бруно се спукал со Мегваер и дека му рекол дека не е достоен за дресот и тука настанала сериозна расправија по што Оле му рекол да си седи у соблекувална.
Го згрешил играчот што го оставил во соблекувална. Ама тоа е, го направија капитен без ден стаж, без да го знаат каков е како карактер, лидер, и сега ке си тераат со одлуката.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Она што му е на Манчестер најпотребно, дури и пред десно крило, е доминантен централен одбранбен, покрај кој Мегавер ќе биде втора виолина. Некој што е пргав и ќе командува со одбраната. За жал не ми текнува на ниту еден таков во моментов. Гледам дека трансфер маркетот за играчи од Англија ќе биде уште отворен. Нека пороварат по англиските клубови и ископаат некого. Би требало за 40-50 милиони да има да се купи некој таков.

Последно уредено:
Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Не е само вчера. Од стартот од првата утакмица против Палас како друг тим да игра, а не оној истиот од пред месец и пол. Најзагрижувачки ми е падот на формата на Ван Бисака. После рестартот е тотално друг играч. Или и тој го фати трендот кое го има секое засилување кај нас, првите 5-6 месеци играат одлично после започнува пад во формата.
А после оние глупости на сите стопери, сериозно мислам да му се дај уште една шанса и на Смолинг. :toe:

Иначе оваа сезона можеби и заслужи Бруно да ја превземи капитенската лента. Единствен е во тимот кој покажува пргавост, се дери и по соиграчи и по судии.
Смолинг веќе замина ако не се лажам а за капитенската би го частил голманов за придонесот пред да замине, а и веќе некое време се понаша ко бед бој, може ќе му влијае и на формата па ќе крене и цена меѓудругото.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.919
Поени од реакции
10.234
Смолинг во Рома изгледа 15+5 во бонуси. Доволно е.

Како само не се најде некој купец за Лингард, Џонс, Рохо...
Касно е више до следната година ќе останеме со Џонс,Ројо и Лингард.

Kajgana Shop

На врв Bottom