- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.654
- Поени од реакции
- 11.731
Тргнат е твитотСамо мене ли не ми отвара?
Со Арсенал повикуваат на бојкот наводно ке бидат празни трибини
Глејзер аут
Тргнат е твитотСамо мене ли не ми отвара?
Nope, istata suma okolu 10m bese spomnuvana i na leto a i taa e vo reportot. Isto ne mu go prodolzija dog tuku samo aktiviraa klauzulata vo postoeckiot, posto ne mozea da dogovorat nov deal sto uste togas mi bese red flag golem ko planina. Valjda i ko znak na poddrska pred novata sezona.Му продолжија договор ботовите на ТХ затоа ги кошта толку![]()
Се ова кул, ама терен стварно е плачко и само мавта со рацете и се жали.
Бруно циганче португалско, само се жали, не заслужува да е капитен и остали глупи пцовки
Се ова кул, ама терен стварно е плачко и само мавта со рацете и се жали.
Сум видел најмалку 10 ситуации од кога е капитен да направи тој грешка и да плаче на соиграч, демек другиот згрешил.
хахахахахахахахаха, страшноНишто страшно, стил на комуникација. Си ги има и човечките и лидерските квалитети. Примерот погоре е една од инстанците.
Проблем е кога се анемични, како Аморим, а не крадат судииве.
И рашфорд е срце човек, помага за деца од ранливи категории и постојано учествува во хуманитарни акции.
Бруно циганче португалско, само се жали, не заслужува да е капитен и остали глупи пцовки
Само што малку е стипса да даде свои пари, али битно организира хуманитарни акции.И рашфорд е срце човек, помага за деца од ранливи категории и постојано учествува во хуманитарни акции.
Потпишувам со две раци до крајот на сезоната.Pogback ?