Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?

Инаку, левак е овој.
Твоите Парма го барале пред некоја недела на позајмица. :)
Фабрицио има пишано дека е голем талент и еден од најперспективните млади играчи.

Мене кога прв пат слушнав за интересот на Јунајтед за овој играч, а тоа беше пред еден месец, @Джонтра Вохохолта ми рече дека не ни играл прва постава за Аталанта. Мислите дека е паметно да се купуваат резерви од други клубови?

Инаку, левак е овој.
3 настапа има за Аталанта. 30 Милиони евра. Кој е овде луд?

eT8iVLO.png
Не прва постава туку воопшто не игра. Лани 24 минути изиграл и дал еден гол. Ова од трансфермаркт.

Прв пат слушам ја за детево, не сум го начекал низ медиумиве да го зборат. Последно дете што го фалеа у Аталанта доека им беше у примавера е Муса Бероу Бароу Barrow на куров. Ама тој заврши у Болоња.

А за Стевановиќ од Партизан ниеден српски медиум ниту пак Партизан излегле со информација дека сте го купиле.

Со ликов од Аталанта се перат пари или е предуслов да се купи за зимава или наредно лето да имаме предност за некој друг. Од далеку смрди на такво нешто.

А за Стевановиќ од Партизан ниеден српски медиум ниту пак Партизан излегле со информација дека сте го купиле.
The man's right. Прогуглав и никаде нема никаква официјална потврда дека сме го купиле. :свиркам:
Уствари од каде стигна таа информација воопшто?

Не прва постава туку воопшто не игра. Лани 24 минути изиграл и дал еден гол. Ова од трансфермаркт.

Прв пат слушам ја за детево, не сум го начекал низ медиумиве да го зборат. Последно дете што го фалеа у Аталанта доека им беше у примавера е Муса Бероу Бароу Barrow на куров. Ама тој заврши у Болоња.

И ја ти го памтам постот што го збори Ставро, баш кога се спомна детево. Кој знае што прават.

Токму за ова збореше Мурињо и што е најтрагично, така и ќе биде. Жал ми е за Оле, по мене најдобар менаџер пост Ферги периодот.

За Солскер е друго ама дека Мурињо и Ван Гал не биле поддржани... Погба и Лукаку на Мојс да не му ги купија?

За Солскер е друго ама дека Мурињо и Ван Гал не биле поддржани... Погба и Лукаку на Мојс да не му ги купија?

Најјако беше шо Ван Гал уште Роналдо не го побарал. Секако дека ќе ги извадеше Бејл и Крос од Реал.

Најјако беше шо Ван Гал уште Роналдо не го побарал. Секако дека ќе ги извадеше Бејл и Крос од Реал.
Мојс и Солскер имаат право да се бунат ама Мурињо и Ван Гал си го добија тоа што им следуваше. Какви се не офанзивни играчи купија и пак очобол игра.

Ќе се зема и крило изгледа еден од Дембеле или Сар на позајмица. Јас би сакал да е Сар.

А Солскер зошто има право да се буни?
Зошто двојни аршини?
Па он беше задоволен од тимот лани.
Имаше и он '' светски " играчи

А Солскер зошто има право да се буни?
Зошто двојни аршини?
Па он беше задоволен од тимот лани.
Имаше и он '' светски " играчи
Земо, едно е кога збориш тоа што треба да се збори, друго е вистинската ситуација!
Оле откако е дојден му купија 1-2 играчи кои ги сакаше, Мегваер, Бруно и можеби Бисака, а списокот му беше 5-6 играчи! Не да се буни, да беше Ибра рецимо на негово место, ќе ги силуваше тие од бордот!
Автоматски споено мислење:

Во секој случај подобро Сар отколку Дембеле, Сар барем игра ако ништо друго.
Сар е фудбалер, каков таков! Вториот е гејмер, голема е разликата!

Земо, едно е кога збориш тоа што треба да се збори, друго е вистинската ситуација!
Оле откако е дојден му купија 1-2 играчи кои ги сакаше, Мегваер, Бруно и можеби Бисака, а списокот му беше 5-6 играчи! Не да се буни, да беше Ибра рецимо на негово место, ќе ги силуваше тие од бордот!
Автоматски споено мислење:

Сар е фудбалер, каков таков! Вториот е гејмер, голема е разликата!
Околу ова со списокот...се некако ми иде во сеќавање дека кога дојде Оле меѓу редови кажа дека му се потребни 8 играчи во неколку трансфер периоди за да го врати Јунајтед да биде конкурентен. Е и ваљда тие 8 мислеше по негов терк а не кој било. Може се сеќава некој поточно на тој муабет ама така нешто беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom