Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако е овој добар како што велат, покорисен трансфер е од Грилиш, затоа што Грилиш игра буквално на истата позиција со Фернандес и само него може да го менува, а Де Бек би требало да може и наместо Погба да игра. Ова ќе му направи притисок и на Погба, затоа што реално Јунајтед до сега немаше замена за Погба. Исто и ако Бруно е не дај Боже повреден, ќе може квалитетно да се одигра со Погба и Де Бек насредина.

Сето ова под услов дека играчот е навистина квалитетен. Штета за Грилиш, баш ми е кул лик, тамам како за Јунајтед.

Последно уредено:
Искрено не сум го гледал, 2-3 утакмици на Ајакс ако сум изгледал последниве две години. Ме радува тоа што велат игра повеќе позиции на средина, па ќе може да ги менува и Погба и Бруно.

Ако се заштеди со ова наместо со Грилиш, се надевам ќе се плати тоа што се бара за Санчо.

Од тоа што го имам гледано (5-6 натпревари), ми има оставено впечаток како играч што не бега и сака да игра под контакт. Што е многу битно за лигата во која би дошол.

Сега средниот ред е тип топ покриен, со Фернадес, Погба, Матич, Де Бек, Мектоминеј, Фред и Мата. Переира и Лингард не ги рачунам за живи.

Од тоа што го имам гледано (5-6 натпревари), ми има оставено впечаток како играч што не бега и сака да игра под контакт. Што е многу битно за лигата во која би дошол.
A bogami i te kako znae da vleze vo ostra verbalna rasprava.Ne e tip sto ke se povlece i ke svitka opaska

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Знам дека не е репер, ама од youtube клиповиве што видов ептен Bruno vibe ми вади минус прекините и пеналите.Техничар, со огромна работна етика на терен, офанзивно настроен и личи на играч што не би се криел позади топка.Личи дека ќе биде океј трансфер, не ми смета :)

Знам дека не е репер, ама од youtube клиповиве што видов ептен Bruno vibe ми вади минус прекините и пеналите.Техничар, со огромна работна етика на терен, офанзивно настроен и личи на играч што не би се криел позади топка.Личи дека ќе биде океј трансфер, не ми смета :)
Не е рапер? Што ќе ни е тогаш? :eek:

Moра некој Депај да го смени. :pos:

EgsFU2kXkAQcici

Donny van de Beek was impressed by the vision Solskjær described to him about the direction #mufc are going #mulive [mirror]

Donny van de Beek has told friends in Amsterdam that Solskjær's determination to sign him was the key factor in his decision #mulive [mirror]

@Vladimir1984 памтиш кога пиша пред некој ден дека повеќе сакаш кога нема шпекулации ич па ќе потпишат некој играч и ти стававме смешни реакции? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom