Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.575
Поени од реакции
8.204

Лингурот и Переира на излезни врати. Малце science fiction ми се желбиве на Солскер, освен ако не се откажале од Санчо.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418

Лингурот и Переира на излезни врати. Малце science fiction ми се желбиве на Солскер, освен ако не се откажале од Санчо.
Десно крило, штопер, офанзивен бек треба да се приоритет. Или според шпекулациите Санчо, Бадиашиље, Регуилон.

Десно крило и штопер да се земе ќе сум презадоволен. Шпиц сега засега нема потреба додека ги имаме Игало и Гринвуд(ако се земе десно крило нели) на клупа. Кога ќе си оди Игало во јануари ќе треба нов шпиц. Освен ако Оле не планира Џош Кинг да си го донесе сега за некоја мала сума.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Десно крило, штопер, офанзивен бек треба да се приоритет. Или според шпекулациите Санчо, Бадиашиље, Регуилон.

Десно крило и штопер да се земе ќе сум презадоволен. Шпиц сега засега нема потреба додека ги имаме Игало и Гринвуд(ако се земе десно крило нели) на клупа. Кога ќе си оди Игало во јануари ќе треба нов шпиц. Освен ако Оле не планира Џош Кинг да си го донесе сега за некоја мала сума.
Бек слободно заборавете, нема шанса на тоа да се трошат пари. И ова со шпиц ми е многу чудно, покрај Марсијал и Гринвуд.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Бек слободно заборавете, нема шанса на тоа да се трошат пари. И ова со шпиц ми е многу чудно, покрај Марсијал и Гринвуд.
Па имаше шпекулации дека ќе се купува лев бек а Вилиамс ќе биде бек ап на Бисака. Шо ни е единствен бек кој е пробивен офанзивно иако му фали тој завршен пас. Регуилон би чинел 20-25м и во случај да не земеме штопер или ако одиме со поевтина варијанта за десно од Санчо нема да ме чуди. Сепак не ми се верува баш ниту мене.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Можно е Регуљон да го соберат 20-25 милиони е сумата, толку од Смолинг земаа

Член од
14 април 2012
Мислења
32.888
Поени од реакции
67.513
Десно крило и штопер се позициите кои мора да се појачаат. Продај Рохо, Џонс и Смолинг и имаш некоја убава паричка за да речеме саглам CB.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Вака и за Санчо може во 2025 :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Лелелле што пиша,абе ти да не си го гледал Остоја Степановиќ?
Па све што наброја,тие му се најјаки страни на Дони.
Тромав,слаб шут
Баткото Вампириа он фире.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Грмехехехе како го искаутирав ДВБ бобобо,али џабе ако не го земеме Санчо,тнка работата,препотребно нк е такво десно крило јбг

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Смолинг - 15-20м
Џонс - 5-10м
Рохо - 5-10м
Лингард - 15-20м
Переира - 10-15м

Вака би заработиле од 50 до 75 милиони фунти. Респектабилен износ од отпадоци за да се покрие еден до два квалитетни играчи.

Ван де Бек или Бик (нека каже некој како е правилно) е сериозен апгрејд на средината и ќе имаме сериозни опции за разни комбинации согласно противникот, но и за освежување и ротација на важните првотимци. Во најдобрите фудбалски години го носиме каде ќе имаме можност да го извадиме најдоброто од него. Ме израдува што од нигде никаде пукна трансферов плус што немаше големи натегања. ВДС секоја чест за кооперативнста.

Околу шпекулациите за Тиаго не верувам искрено по овој трансфер и објективно нема да има место каде би играл освен ако прифати помала минутажа и евентуално да се точни шпекулациите за позајмицата на Фред.

Ме радува изборот и селекцијата на играчи на Оле и баш ме интересира кои би биле следните аквизиции наредниов период.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Упамекано, Де Бек и Санчо ќе биде преоден рок за паметење.
Истото ќе го пишував и јас. Тоа и да се продаде се што џабе плата зема, Лингард, Переира, Џонс, Рохо итн.

Само за Санчо ме плаши мене да не се одлучат да не ја платат бараната сума, да бараат друго десно крило.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.816
Поени од реакции
10.125
Само за Санчо ме плаши мене да не се одлучат да не ја платат бараната сума, да бараат друго десно крило.
Незнам што има врска колку ќе го платат и 150 мил нека ги кошта подобро да се вложуваат пари во клубот отколку да ги соберат вампирите од Америка.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.575
Поени од реакции
8.204
Да не мислите дека им прднало да се оправат како клуб и да решат трансфер во еден ден.Тешка боранија од управа, каква финтичка им пуштиле.

AjaxShowTime have picked up the video comments, and relay what was said: ‘The Van de Beek camp wanted to prevent injuries. Manchester United noticed that the competition for Van de Beek increased. Tottenham signed up for the Dutchman, Paris Saint-Germain passed and Manchester City also showed interest. Then Manchester United took the plunge and said: we are so convinced of this player, we need him. On Sunday afternoon, Manchester United agreed with Van de Beek himself and on Sunday evening with Ajax.’

Tottenham, Manchester City and PSG are said to have been ‘concrete’ for the player, yet given all the previous claims it’s hard to fully believe it. However, the scenario of Ajax giving United the impression of other teams coming in, and that working to speed up the move, is very believable.

De Telegraaf are reporting similar, with a headline saying ‘Suddenly the whole world wanted Donny van de Beek’, they go on to state: ‘The fact that the Manchester United leadership suddenly rushed the transfer on Sunday had everything to do with the great competition that threatened. Ed Woodward (vice-chairman and executive director), after missing out on another star player, Borussia Dortmund’s Jadon Sancho, felt obliged to close the case now.’

1598879100872.png

Kajgana Shop

На врв Bottom