Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе дека се претерува со деградирањето на Роналдо, како она погоре да сме се збогувале, се претерува ама и овие новинарскиве суми што се тресат се баш истресени од ракав. Чисто сумњам дека постои нешто, само мора секое лето да има некоја сапуница од новинарите и им се погоди оваа.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.736
Поени од реакции
6.097
Abe Ronaldo da go zemite ushte vo prvata nedela samo od dresoj ke izvete 300 miljoni funti..:D

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.335
Поени од реакции
21.671
Роналдо можеби дава голови ама ако го земат највеќе ќе биде ради П.Р. Продажба на дресови и маркетинг. И мислам дека ако се земе тој уште од старт треба да се збогуваме со прво место во П.Л.
Да не ти има во скоро време паднато саксија на глава? Или како помал, небитно?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Споредбено со Ибра, Роналдо е многу подобар моментално(последната сезона).
Многу поподвижен и побрз е и многу помалку шанси му требаат за гол. Паднат е во дриблинг и особено доста полошо шутира слободни од порано но и ваков би бил најдобар шпиц во лигата во следната сезона-две, најмалку.
Шознам, јас сум 50-50 за враќање и воопшто не ми будат емоции и возбуда насловните дека би можел назад. Ептен ми е плачко и геј у последно време.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
И јас не верувам во вестиве за роналдо, ама еве ме интересира неколку кажаа не би го сакале да се врати роналдо - причина стварно не гледам зошто. Јас сум убеден дека ќе даде повеќе голови од било кој со напаѓачиве периодов што се поврзуваме

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Овој не, тој не, да одиме на Марс да бараме играчи.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако не друго барем навивачите нема тука да му свират и укаат после некој лош потег.. А тоа му е најбитно во случај кога веќе освои све што се можеше. :toe:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.848
Поени од реакции
5.673
Споредбено со Ибра, Роналдо е многу подобар моментално(последната сезона)..
aма споредбено со Ибра (кој шо дојде безпари), Роналдо вреди ѓаол и пол...

иначе ако се фрлаат толку пари, нека ги фрла на Хери Кејн во кој шо има уше 10+ години врвен фудбал...

Kajgana Shop

На врв Bottom