Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Батка не ти штима логиката. Тоа што го кажа се случува еднаш во столетието.
По истата логика треба Лестер пак шампион да биде и Порто пак да освои ЛШ. Такво нешто ќе нема, бар дур сме ние живи.
А Барса можам да речам дека вториот пат свеста ни ја зеде, првиот никако. Првиот пат требаше уште во полуфинале да отпаднат од Челзи, али кога веќе влегоја како што влегоја, во финалето УТД беше апсолутен фаворит. Али една утакмица, финале, на едната страна лош ден, на другата добар и тоа беше тоа.
Јас не се фатив за екипите, кој треба да освои, кој не, туку посочував за начинот на работа на Мурињо. Сакате резултати? Оставете го човекот да работи и стрпете се. После Фергусон, ова со ЛЕ ни е најдоброто нешто што ни се случи, а ќе има уште, не се сомневам. (y)

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.540
Добар игран филм за Минхенската несреќа, штета што имале релативно мал буџет ама и покрај тоа сосема пристоен, подобар од оној за Џорџ Бест што беше.

https://www.youtube.com/watch?v=aQO8ggZtE-w

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Верати ќе си го земат
Абе и Господ од небесата нека го слезат за во средина ако сакаат, мене ми е Ерера во Манчестер да остане.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.374
Поени од реакции
26.336
Абе и Господ од небесата нека го слезат за во средина ако сакаат, мене ми е Ерера во Манчестер да остане.
Па баш ради тоа ти пишав дека Верати. Да не се секираш. :D

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Дајте линк од типот од али што продава дресови :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не велам дека не е вака ама Delaney го имам отследено на Твитер зошто последниве 2 лета врска нема од трансфери, само погаѓа. Хајлајтс - Кога го земаа Швајни пиша се откажаа од Шнајдерлин а Шнајдерлин потпиша 24 часа по Швајни. После за Погба цело време викаше дека Матуиди е примарна цел а не Погба и Погба го земаа.

United sources say any signing could also mean that the club is more open to offers for Anthony Martial, although the French star is not officially “for sale”.

А и цитатов, и е за продавање и не е за продавање, и Перишиќ го сакаат ама не го сакаат ама и Вилијан е во игра ама и не е зошто Челзи нема да го пуштат.

Пак да кажам не дека не е во право но не ми е нешто релевантен новинаров, поготово не последниве 2 години.

R

red.devil

Гостин
Не велам дека не е вака ама Delaney го имам отследено на Твитер зошто последниве 2 лета врска нема од трансфери, само погаѓа. Хајлајтс - Кога го земаа Швајни пиша се откажаа од Шнајдерлин а Шнајдерлин потпиша 24 часа по Швајни. После за Погба цело време викаше дека Матуиди е примарна цел а не Погба и Погба го земаа.

United sources say any signing could also mean that the club is more open to offers for Anthony Martial, although the French star is not officially “for sale”.

А и цитатов, и е за продавање и не е за продавање, и Перишиќ го сакаат ама не го сакаат ама и Вилијан е во игра ама и не е зошто Челзи нема да го пуштат.

Пак да кажам не дека не е во право но не ми е нешто релевантен новинаров, поготово не последниве 2 години.
Самиот пост не е инсајдерски (јас и не верувам во инсајдерски информации, освен 24 часа пред трансфер што не е нешто wow) туку е негово размислување. Затоа, секако нема да знае со сигурност дека си оди, крај краева не е ветеран во зенитот на кариерата па да го има на трансфер листа со официјално соопштение.

Може да греши ама има поента. Перишиќ лево крило, Марсијал лево, Рашфорд лево... do the math.
Поготово ако стварно сака на тоа да го додаде и Гризман па и друг центарфор (ако си одат двајцава наши) јасно ќе е. Ќе нема минути за Рашфорд а не па за Марсиал.
Уште поинтересно е што повеќе ни фали десно крило отколку десетка или лево ама ај, кој ги знае шо планираат. Знам ќе пишите Микхтарјан ама тој појќе играше лево и централно место десно, а десно знаеме кој беше стандарден цела сезона... Лудници.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.766
Поени од реакции
43.967
Самиот пост не е инсајдерски (јас и не верувам во инсајдерски информации, освен 24 часа пред трансфер што не е нешто wow) туку е негово размислување. Затоа, секако нема да знае со сигурност дека си оди, крај краева не е ветеран во зенитот на кариерата па да го има на трансфер листа со официјално соопштение.

Може да греши ама има поента. Перишиќ лево крило, Марсијал лево, Рашфорд лево... do the math.
Поготово ако стварно сака на тоа да го додаде и Гризман па и друг центарфор (ако си одат двајцава наши) јасно ќе е. Ќе нема минути за Рашфорд а не па за Марсиал.
Уште поинтересно е што повеќе ни фали десно крило отколку десетка или лево ама ај, кој ги знае шо планираат. Знам ќе пишите Микхтарјан ама тој појќе играше лево и централно место десно, а десно знаеме кој беше стандарден цела сезона... Лудници.
Рашфорф ќе игра шпиц според мене, и ќе ги ротира таму со Марсијал. Ако замине Ибра нормално, ако остане стварно не знам. :D

R

red.devil

Гостин
Рашфорф ќе игра шпиц според мене, и ќе ги ротира таму со Марсијал. Ако замине Ибра нормално, ако остане стварно не знам. :D
Така може, ама не заборавај неговото пријателче Дакер најави засилување и во форот. Тогаш шо ќе праат? :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ако Мурињо го продаде Марсијал ќе си има со мене работа. :duel:

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.514
Поени од реакции
3.533
Денеска излегоа шпекулации за Дени Роуз..Одличен избор би бил за левата бековска позиција,со оглед на тоа што шансите за Шо да успее во Јунајтед се сведени на минимум а Блиндоцци и Дармиановци не заслужуваат да го носат дресот на Манчестер Јунајтед.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај Дармијан ама што имате против Блинд не знам, кој да седи на клупа? Бонус на тоа па не се ни повредува а увек имаме некоја повредена примадона во тој дел од теренот.

Kajgana Shop

На врв Bottom