Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ви ја најдов онаа на Микитарјан

https://www.instagram.com/lopyrevavika/[DOUBLEPOST=1497732450][/DOUBLEPOST]Thank you Micki to make me look at the same things in a new way ☺Such a warm welcome in a beautiful #Armenia
сигурно ќе го пишуваше ова Мики да работеше на некој нуклеарен реактор во Ерменија или Азербејџан, да не земаше 6 милиони по сезона and stuff :icon_lol:
Нема врска, веднаш се познава дека е личност која не ја интересираат парите и дека е по духовната убавина.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.766
Поени од реакции
43.967
На кој му се гледа season review, тука. Претходните 3 избегнував да гледам, сезонава иако во целина не е ништо посебно, бар имаше супер крај, со освојување европска титула.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.534
Поени од реакции
8.094
It is understood that Mourinho would take Cristiano Ronaldo above any other striker this summer [duncan castles]

Иако го зборат ова сериозни извори кои не зборат се и сешто, сепак сум скептичен околу евентуален трансфер.[DOUBLEPOST=1497804374][/DOUBLEPOST]AS Monaco midfielder Fabinho has decided that he wants to join PSG this summer, according to Téléfoot.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Колку и да е сон на секој од нас да се врати Роналдо, тешко остварливо е според мене.

Премногу пари се во прашање, а ние не сме во позиција да потпишеме само со Роналдо и тоа да се рачуна како успешен трансфер период, затоа што чкрипиме на повеќе позиции. Со тие пари би ги донеле Перишиќ, Мората и некој на позиција ДМ. Сигурен сум дека истото го мисли и Мурињо и управата, колку и сите да сакале да се врати.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Ај јас да се пофалам, само што купив карти за Олд Трафорд против Евертон на 16ти септември.
Конечно ќе ми се исполни сонот :P

E

Epsilon

Гостин
Јас сум за да се купи Роналду и да игра најистурен напаѓач. Другото позади него нека има 7 дефанзвици-гладијатори и тоа е тоа момци, ќе дркаме на Роналдо.

TrikkY

Shit happens. [God]
Член од
4 мај 2012
Мислења
203
Поени од реакции
243
Јас сум за да се купи Роналду и да игра најистурен напаѓач. Другото позади него нека има 7 дефанзвици-гладијатори и тоа е тоа момци, ќе дркаме на Роналдо.
тоа би изгледало вака некако :duel:

Attachments

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Каков Роналдо , какви бакрачи ? Дури и џабе да го дадат ( мало морген) . Доста веќе со примадони и самобендисани фраери . Три-четири години се труеше играта за да му се најде место на Руни , последната сезона Ибра и за по дома си ја зимаше топката , сега уште овој со гелот ни фали !
Нека иде у ПСЖ , ако воопшто некаде иде . Јунајтед треба тим да прави , не изложба !

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.834
Поени од реакции
1.309
Роналдо можеби дава голови ама ако го земат највеќе ќе биде ради П.Р. Продажба на дресови и маркетинг. И мислам дека ако се земе тој уште од старт треба да се збогуваме со прво место во П.Л.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.795
Поени од реакции
67.124
Кој мајндфак е ова. :vozbud:

Им даваш 24 годишен Роналдо за 84,000,000 фунти кој сам носеше цел тим на грб, ти го враќаат 32 годишен за 120,000,000 фунти и мора цел тим да игра за него.

Овие од управата се отидени со паметот.

Kajgana Shop

На врв Bottom