Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ви ја најдов онаа на Микитарјан

https://www.instagram.com/lopyrevavika/[DOUBLEPOST=1497732450][/DOUBLEPOST]Thank you Micki to make me look at the same things in a new way ☺️Such a warm welcome in a beautiful #Armenia
сигурно ќе го пишуваше ова Мики да работеше на некој нуклеарен реактор во Ерменија или Азербејџан, да не земаше 6 милиони по сезона and stuff :icon_lol:

Нема врска, веднаш се познава дека е личност која не ја интересираат парите и дека е по духовната убавина.

На кој му се гледа season review, тука. Претходните 3 избегнував да гледам, сезонава иако во целина не е ништо посебно, бар имаше супер крај, со освојување европска титула.

It is understood that Mourinho would take Cristiano Ronaldo above any other striker this summer [duncan castles]

Иако го зборат ова сериозни извори кои не зборат се и сешто, сепак сум скептичен околу евентуален трансфер.[DOUBLEPOST=1497804374][/DOUBLEPOST]AS Monaco midfielder Fabinho has decided that he wants to join PSG this summer, according to Téléfoot.

Колку и да е сон на секој од нас да се врати Роналдо, тешко остварливо е според мене.

Премногу пари се во прашање, а ние не сме во позиција да потпишеме само со Роналдо и тоа да се рачуна како успешен трансфер период, затоа што чкрипиме на повеќе позиции. Со тие пари би ги донеле Перишиќ, Мората и некој на позиција ДМ. Сигурен сум дека истото го мисли и Мурињо и управата, колку и сите да сакале да се врати.

Ај јас да се пофалам, само што купив карти за Олд Трафорд против Евертон на 16ти септември.
Конечно ќе ми се исполни сонот :P

Јас сум за да се купи Роналду и да игра најистурен напаѓач. Другото позади него нека има 7 дефанзвици-гладијатори и тоа е тоа момци, ќе дркаме на Роналдо.

Јас сум за да се купи Роналду и да игра најистурен напаѓач. Другото позади него нека има 7 дефанзвици-гладијатори и тоа е тоа момци, ќе дркаме на Роналдо.

тоа би изгледало вака некако :duel:

Attachments

• ander-herrerasword.jpg
    ander-herrerasword.jpg
    1,1 MB · Прегледи: 58
Каков Роналдо , какви бакрачи ? Дури и џабе да го дадат ( мало морген) . Доста веќе со примадони и самобендисани фраери . Три-четири години се труеше играта за да му се најде место на Руни , последната сезона Ибра и за по дома си ја зимаше топката , сега уште овој со гелот ни фали !
Нека иде у ПСЖ , ако воопшто некаде иде . Јунајтед треба тим да прави , не изложба !

Роналдо можеби дава голови ама ако го земат највеќе ќе биде ради П.Р. Продажба на дресови и маркетинг. И мислам дека ако се земе тој уште од старт треба да се збогуваме со прво место во П.Л.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Кој мајндфак е ова. :vozbud:

Им даваш 24 годишен Роналдо за 84,000,000 фунти кој сам носеше цел тим на грб, ти го враќаат 32 годишен за 120,000,000 фунти и мора цел тим да игра за него.

Овие од управата се отидени со паметот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom