Абе брат озбилен си ти Перишиќ и Лингард ми ги споредуваш? Па Перишиќ е свемирски брод за овој не ме заебавај каков Лингард каков курац.Ти ме заебаваш, само што го опиша Лингард.
Океј, освен тоа што јас не го сметам Лингард за топ играч.
Толку си ги гледал. Наброј ми 3 работи со кои ќе го докажеш тоа.Никогаш.
Озбилен сум.Абе брат озбилен си ти Перишиќ и Лингард ми ги споредуваш? Па Перишиќ е свемирски брод за овој не ме заебавај каков Лингард каков курац.
Ама зошто ги ставаш на исто ниво кога не се? Во ред е дека имаат слични особини, само што Перишиќ е два пати подобар од овој. Не заебавај и во репрезентација и во Интер и во Волфсбург игра многу добро и е еден од ретките играчи кои не ги критикуваме и не ги пцуеме многу многу. За нас Интерашите зборам. Те боли кур тебе и 140 милиони да го платат ако ви заврши голема работа, ме капираш? Не е само да трчаш како мува без глава, треба да знаеш што правиш на теренот. Лингард ко прво не знае со две нозе да игра, ко второ нема завршница, ко трето не е Манчестер Јунајтед калибар.Озбилен сум.
Нејќам да се вадам на статистики ама кој е Перишиќ бе брат. Никој и ништо. Ми викаш со Лингард ЛЕ е максимумот демек Перишиќ ја издоминира Сериа А и Европа. Исти курац ти се и двајцата.
И да има нешто подобра завршница не е доволно за да се направи некоја голема разлика со тоа што Јунајтед го има во моментов. Поготово не е разлика вредна 40м. Ја знам дека ви е омилен играч, се труди трча, едно - друго ама такви играчи Јунајтед имал еден куп. Ете го Лингард, ете го Фелаини, Дармијан. Велбек беше бог и батина за овие со труд, трчање, пресинг и орање по теренот, ама што разлика праеше на теренот? Ништо... Исто ќе биде и со овој, борец, тркач - играч кој што успеал во фудбалот благодарејќи на напорната работа - која ја поштувам - ама за титули се потребни и други квалитети.
Абе ја те разбирам ама не знам дали сфаќаш дека го преценуваш малку.Ама зошто ги ставаш на исто ниво кога не се? Во ред е дека имаат слични особини, само што Перишиќ е два пати подобар од овој. Не заебавај и во репрезентација и во Интер и во Волфсбург игра многу добро и е еден од ретките играчи кои не ги критикуваме и не ги пцуеме многу многу. За нас Интерашите зборам. Те боли кур тебе и 140 милиони да го платат ако ви заврши голема работа, ме капираш? Не е само да трчаш како мува без глава, треба да знаеш што правиш на теренот. Лингард ко прво не знае со две нозе да игра, ко второ нема завршница, ко трето не е Манчестер Јунајтед калибар.
Муабетов исто толку добар ко Јанузај кај нас пред некоја година кога 95% од тимот беше гној.Ама зошто ги ставаш на исто ниво кога не се? Во ред е дека имаат слични особини, само што Перишиќ е два пати подобар од овој. Не заебавај и во репрезентација и во Интер и во Волфсбург игра многу добро и е еден од ретките играчи кои не ги критикуваме и не ги пцуеме многу многу. За нас Интерашите зборам. Те боли кур тебе и 140 милиони да го платат ако ви заврши голема работа, ме капираш? Не е само да трчаш како мува без глава, треба да знаеш што правиш на теренот. Лингард ко прво не знае со две нозе да игра, ко второ нема завршница, ко трето не е Манчестер Јунајтед калибар.