Колку месеци?Луѓе, Мики е постар од Перишиќ
Знам дека се работи за две недели ама кога за Мики лани возраста не беше предмет на дискусија.. тоа сакам да кажам.Колку месеци?
Знаев исто годиште се, затоа те прашав. Они да ти биле апла врсници.Знам дека се работи за две недели ама кога за Мики лани возраста не беше предмет на дискусија.. тоа сакам да кажам.
Инаку далеку се уште од заеднички јазик, не е баш дека е се готово како што се пренесува.
Ништо подобар од Лингар, и ништо полош.
Немај гајле. Затоа на Перишиќ испод чест му е ЛЕ па не може ни групи да мине.
Да не ме сфатиш погрешно, ама со Лингард ЛЕ е максимумот.
Еве нека го земат само, букмаркирај си го мислењево и ќе правиме муабет на полусезона или на крај на сезона. Да не се разбереме погрешно, јас не го правам Перишиќ дека е Меси или нешто слично, ама е топ играч и огромен работник на терен, играч кој би го посакал секој тренер во тимот, нарочито Мурињо. Не знам како да ти го доловам, ете Перо по мене е како Кајт, ништо спектакуларно нема во него, ама ора по терен, игра и напред и назад, дава голови, знае и со лева и со десна и со глава да игра, одличен е во играњето пресинг.Немај гајле. Затоа на Перишиќ испод чест му е ЛЕ па не може ни групи да мине.
Не знам друже како да ти објаснам. После поврзувања со Родригез, Гризман, Силва.. Да завршиш со Перошиќ рецимо е сам себе убијал (идентично како и атакот на ПЛ титулата на Мурџо септемврито, за еден месец покасно да се брани со 15 души против Ливерпул). Јака порака ќе испрати, нема што.
Ти ме заебаваш, само што го опиша Лингард.Еве нека го земат само, букмаркирај си го мислењево и ќе правиме муабет на полусезона или на крај на сезона. Да не се разбереме погрешно, јас не го правам Перишиќ дека е Меси или нешто слично, ама е топ играч и огромен работник на терен, играч кој би го посакал секој тренер во тимот, нарочито Мурињо. Не знам како да ти го доловам, ете Перо по мене е како Кајт, ништо спектакуларно нема во него, ама ора по терен, игра и напред и назад, дава голови, знае и со лева и со десна и со глава да игра, одличен е во играњето пресинг.
Дека ќе го преплатат доколку го земат тука нема збор, ама јебига живееме во 2017 година кога секој ебан фудбалер е преплатен така да не гледам некаков проблем и во преплаќањето на Ужасот.
Овој па над мене ќе се откажувал од Јунајтед, а ги има преживеано Џонс, Фелаини, Бебе, кур се тресе у ладна вода.